Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το νέο, σούπερ εργαλείο γυμναστικής: Μία πετσέτα (εικόνες)

31 Ιανουαρίου, 2016 by Σταματίνα

ααα

Από βαράκια, μέχρι τα πιο πολύπλοκα μηχανήματα, υπόσχονται «θαύματα», αρκεί βέβαια κάποιος να τα χρησιμοποιεί με ένα συγκεκριμένο τρόπο: συχνά και σωστά.

Δεν χρειάζονται όμως έξοδα για να γυμναστεί κάποιος. Αρκεί και κάτι ιδιαίτερα απλό και φτηνό, που δεν λείπει από κανένα σπίτι: η πετσέτα.

Ο Μπραντ Λόιντ, ένας personal trainer στη Νέα Υόρκη έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα γυμναστικής, χρησιμοποιώντας απλά δύο πετσέτες. Ουσιαστικά επανειλημμένα «γλιστρά» κανείς με την πετσέτα στα χέρια ή τα πόδια του, για να ενεργοποιήσει συγκεκριμένες μυικές ομάδες.

«Το αποτέλεσμα είναι ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης για όλο το σώμα, που βελτιώνει την ευλυγισία και τον έλεγχο της κίνησης και τονώνει τους μύες», εξήγησε ο Λόιντ στο Mashable. Σύμφωνα με τον ίδιο, η τακτική άσκηση με αυτό τον τρόπο βελτιώνει και τη στάση του σώματος.Δεν πρόκειται για «εύκολο» πρόγραμμα, αλλά ο Λόιντ έχει δημιουργήσει παραλλαγές ίδιων ασκήσεων για αρχάριους και προχωρημένους και με την απαραίτητη «προσήλωση» και άφθονο ιδρώτα, μπορεί να δει κάποιος αποτελέσματα.

Δείτε μερικές ασκήσεις:

 

iefimerida

This entry was posted on Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2016 at 17:33 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply