Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ενωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Γρεβενών: Συναντήσεις στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (εικόνες)

26 Ιανουαρίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

τσακνακης ΕΑΥΓΣυνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Ιανουάριου 2016 στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μεταξύ του προεδρείου της ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Γρεβενών και του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου κ. Δημήτρη Τσακνάκη για θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία των αστυνομικών υπηρεσιών των Γρεβενών.

Εκ μέρους του του προεδρείου της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Γρεβενών, πέραν των άλλων, τέθηκαν τα ζητήματα της άμεσης ίδρυσης Τμήματος Μεταγωγών και Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων στα Γρεβενά, της επανεξέτασης των προτάσεων κατάργησης υπηρεσιών του Νομού, καθώς και της επίλυσης του χρόνιου στεγαστικού προβλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Γρεβενών.
12557753_920036868109811_81542119_o
Ο Γενικός Γραμματέας κ. Αναγνωστάκης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Τσακνάκης από την πλευρά τους δεσμεύθηκαν για την ίδρυση Τμήματος Μεταγωγών στα Γρεβενά ταυτοχρόνα με την ολοκλήρωση της αναδιοργάνωσης των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ παράλληλα διαβεβαιωσαν οτι εχει δρομολογηθει η μετεγκατάσταση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών στο ημιτελές κτίριο της Σχολής Αστυφυλάκων, έργο το οποίο έχει προβλεφθεί στον προϋπολογισμό του Υπουργείου για το 2016 με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

ΤΟ Δ.Σ.

This entry was posted on Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2016 at 14:51 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply