Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σεξ μια φορά την εβδομάδα αρκεί για ευτυχισμένα ζευγάρια

6 Ιανουαρίου, 2016 by Σταματίνα

sexΤα ζευγάρια που κάνουν σεξ μια φορά την εβδομάδα είναι ευτυχισμένα, σύμφωνα με νέα έρευνα. Ωστόσο, η αφοσίωση μεταξύ τους δεν αυξάνεται με τις πιο συχνές επαφές.

Οι μελετητές κατέληξαν στο συμπέρασμα πως η επαφή του ζευγαριού τα βοηθά να διατηρήσουν τα επίπεδα της μεταξύ τους σύνδεσης, όμως το περισσότερο σεξ δε μεταφράζεται απαραίτητα σε πιο στενή σχέση ανάμεσα στους συντρόφους. Μάλιστα, η συχνότητα του σεξ δε συνδέεται με τα επίπεδα ευτυχίας του ζεύγους.

Τα παραπάνω συμπεράσματα προέκυψαν από αμερικανική έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 30 χιλιάδες ζευγάρια, ως προς τη σεξουαλική τους ζωή και στο πώς αυτή είχε σε διάστημα 4 ετών. Η Άμι Μούις, επικεφαλής της έρευνας από το πανεπιστήμιο του Τορόντο εξηγεί περισσότερα: «Αν και το συχνό σεξ συνδέεται με μεγαλύτερη ευτυχία, η συχνότητα δεν διαδραματίζει αναλογικά μεγαλύτερο ρόλο από την μια φορά την εβδομάδα.

Με άλλα λόγια, η σεξουαλική επαφή μια φορά την εβδομάδα κάνει το ζευγάρι ευτυχές, αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι περισσότερες εβδομαδιαίες επαφές αυξάνουν και την ευτυχία των εραστών. Η μελέτη της ζωής των ζευγαριών που συμμετείχαν στην έρευνα έδειξε πως η διατήρηση της επαφής είναι σημαντική όμως αυτό δεν διασφαλίζεται μέσω του σεξ”.

clickatlife

This entry was posted on Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου, 2016 at 23:51 and is filed under HOT-LIFESTYLE. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply