Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τι θέλουν να κάνουν ακριβώς στις 7:54 οι άνδρες και στις 23:21 οι γυναίκες;

2 Ιανουαρίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

sex-problemΣτην πλειοψηφία τους οι άνδρες θέλουν να συνευρίσκονται με την σύντροφο τους το πρωί και μάλιστα στις 7:54 , ενώ οι γυναίκες έχουν το ακριβώς αντίθετο «ωράριο» και προτιμούν να έρχονται σε σεξουαλική επαφή με τον σύντροφο τους στις 23:21 το βράδυ.

Αυτό κατέδειξε μια νέα έρευνα γύρω από τις προτιμήσεις ανδρών και γυναικών επάνω στο σεξ, που πραγματοποίησε η βρετανική εταιρεία Lovehoney, με δείγμα των 2.300 ενηλίκων και δημοσίευσε η Τelegraph.

Σύμφωνα, λοιπόν με έρευνα οι άνδρες είναι στην καλύτερή τους σεξουαλική διάθεση το πρωί, μεταξύ των ωρών 6:00 και 9:00, ενώ οι γυναίκες προτιμούν να συνευρίσκονται σεξουαλικά με τους συντρόφους τους τις βραδινές ώρες, μεταξύ 23:00 και 02:00.

Μάλιστα οι ερευνητές προσδιόρισαν (κατά μέσο όρο από τις απαντήσεις των συμμετεχόντων) την ακριβή ώρα που το κάθε φύλο είναι στο… απόγειο της σεξουαλικής του διάθεσης:

Για τους άντρες αυτό είναι στις 07:54 το πρωί

Για τις γυναίκες είναι στις 23:21 το βράδυ

Μόνο 16% των ανδρών δήλωσε ότι θέλει τακτικά να κάνει σεξ ακριβώς πριν πέσει για ύπνο, ενώ μόλις το 11% των γυναικών απάντησε ότι είναι πιο παθιασμένο νωρίς το πρωί.

Η έρευνα επίσης έδειξε ότι τόσο οι άντρες, όσο και οι γυναίκες τείνουν να επιλέγουν να συζήσουν με συντρόφους που έχουν παρόμοια ωράρια σεξουαλικής ορμής.

Πάνω από το ήμισυ του συνόλου των ερωτηθέντων (63% των γυναικών και 54% των ανδρών) δήλωσε ότι οι ώρες που κάνει σεξ με τον/την σύντροφό του είναι ακριβώς εκείνες οι ώρες που θα το προτιμούσε και ο ίδιος ή η ίδια.

Επίσης, το 44% των γυναικών και το 33% των ανδρών δήλωσε ότι αυτή η “ασυμφωνία” στις ώρες που προτιμούσε ο καθένας να κάνει σεξ, αποτέλεσε πρόβλημα σε προηγούμενες σχέσεις.

tribune

This entry was posted on Σάββατο, 2 Ιανουαρίου, 2016 at 23:45 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΆΝΤΡΑΣ, ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply