ras34

Το ισλαμόφωνο περιοδικό «DABIQ», που είναι το περιοδικό προπαγάνδας του

Ισλαμικού Κράτους, στην τελευταία του έκδοση αποκαλύπτει πως κατέρριψε το ρωσικό αεροσκάφος στο όρος Σινά τον περασμένο μήνα.

Σε αυτό υπάρχει η αυτοσχέδια βόμβα με ένα κουτάκι (μάρκας Schweppes) και τα καλώδια της τα οποία τοποθετήθηκαν στο ρωσικό Metrojet και έτσι αυτό εξερράγη στην Αίγυπτα καθώς και τα διαβατήρια των νεκρών Ρώσων. Αναφορικά με την επίθεση στο ρωσικό αεροσκάφος τονίζεται ότι αποφασίστηκε μόλις η Ρωσία άρχισε να επιτίθεται στην Συρία και υπήρχε κενό στην ασφάλεια στο αεροδρόμιο Sharm al-Sheikh και έτσι πέρασε η βόμβα. Αρχικά στόχος ήταν αεροπλάνο της Δύσης, αλλά οι επιδρομές στην Συρία άλλαξαν τον στόχο.

Παράλληλα, στο πρωτοσέλιδο του υπάρχει φωτογραφία από τις πολύνεκρες επιθέσεις στο Παρίσι και ο τίτλος «Απλά τρόμος». Μάλιστα, μέσα του σε μια εικόνα από τις επιθέσεις στην γαλλική πρωτεύουσα υπάρχει η λεζάντα «ο εφιάλτης στην Γαλλία μόλις έχει αρχίσει».

Τέλος, μέσα στο περιοδικό υπάρχει η φωτογραφία δύο νεκρών, που τονίζεται ότι είναι Νορβηγός και Κινέζος αιχμάλωτος.

 

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.