abdel-sos

Ο τρομοκράτης Ιμπραήμ Αμπντεσλάμ, που ανατινάχθηκε στο μακελειό στο Παρίσι, ήταν μια κατεστραμμένη προσωπικότητα, σύμφωνα με την πρώην σύζυγό του.

Η πρώην σύζυγος του τρομοκράτη έδωσε συνέντευξη στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι και ανέφερε μόνο το όνομά της, Naima, καθώς φοβάται ότι οι τρομοκράτες συνεργάτες του Ιμπραήμ Αμπντεσλάμ θα θελήσουν να πάρουν εκδίκηση και θα τη σκοτώσουν.

Η 36χρονη γυναίκα μίλησε από το σπίτι της στην συνοικία Μολενμπέκ των Βρυξελλών, που έχει γίνει γνωστή ως «το προπύργιο των τζιχαντιστών στην Ευρώπη» και δήλωσε ότι ο πρώην σύζυγός της ήταν τόσο τεμπέλης, που δεν εργάστηκε ούτε μία ημέρα στα δύο χρόνια που το ζευγάρι έζησε κάτω από την ίδια στέγη. Το παράδοξο είναι ότι η 36χρονη ανέφερε πως ο Ιμπραήμ δεν πήγαινε ποτέ να προσευχηθεί στο τζαμί, συμμετείχε στο Ραμαζάνι, μόνο επειδή τον πίεζε η οικογένειά του και δεν παρακολουθούσε ποτέ ειδήσεις, επειδή δεν υπήρχε τηλεόραση στο σπίτι του ζευγαριού.

Η Naima ανέφερε ότι δεν έκανε παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, αφού ζούσαν μόνο με το επίδομα ανεργίας, που ήταν 1.000 ευρώ  τον μήνα και για τους δύο, ενώ τόνισε ότι στο παρελθόν ο πρώην σύζυγός της είχε απασχολήσει την αστυνομία για κλοπές και είχε φυλακιστεί γι’ αυτό τον λόγο δύο φορές, την μία για τρεις μήνες και την άλλη για έξι μήνες.

Η 36χρονη γνώρισε τον πρώην σύζυγό της το 2004 σε μπαρ των Βρυξελλών και ανέφερε ότι εκείνος έπινε γενικά πολύ αλκοόλ, παρόλο που αυτό απαγορεύεται στους μουσουλμάνους, ενώ για την οικογένεια του πρώην συζύγου της δήλωσε ότι επρόκειτο για μια οικογένεια που δεν ήταν ενωμένη και ο καθένας είχε την δική του ζωή.

Η μητέρα του 31χρονου τρομοκράτη είχε δηλώσει σε βελγική ιστοσελίδα, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη γαλλική πρωτεύουσα, ότι ο γιος της δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει κανέναν, παρά μόνο τον εαυτό του, επειδή έπασχε από στρες. Επίσης, τα άλλα δύο αδέλφια του βομβιστή αυτοκτονίας φαίνεται ότι συνδέονται με την τραγική τρομοκρατική επίθεση στην γαλλική πρωτεύουσα. Ο αδελφός του Μοχάμεντ συνελήφθη το Σάββατο το πρωί στις Βρυξέλλες, ενώ ο έτερος αδελφός, Σαλάχ, ο υπ’ αριθμόν ένα καταζητούμενος στην Ευρώπη, συνελήφθη σε επιχείρηση της αστυνομίας του Βελγίου.

 

iefimerida

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.