Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μήνυμα του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας για την επέτειο του Πολυτεχνείου

16 Νοεμβρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

πολυτεχνείο
42 χρόνια μετά από εκείνον το Νοέμβρη, τα βασικά ζητούμενα της κοινωνίας, έτσι όπως εκφράστηκαν μέσα από το Πολυτεχνείο, παραμένουν επίκαιρα.

Στο παγκόσμιο περιβάλλον, αλλά και σε εθνικό επίπεδο, βασικές κατακτήσεις τίθενται υπό διαπραγμάτευση, κάτι που κάνει υποχρέωση όλων μας το διαρκή αγώνα και τη συνεχή προσπάθεια για την προστασία των κοινωνικών δικαιωμάτων, της ελευθερίας και της δημοκρατίας.

Βάση όλων η παιδεία κι ο πολιτισμός που συμβάλλουν στο να κρατήσουμε την κοινωνία μας ανοιχτή κι ανθρώπινη και να αγωνιστούμε όλοι μαζί, δίνοντας στη νέα γενιά τα εφόδια εκείνα που θα τη βοηθήσουν να ανοίξει νέους δρόμους για ένα ελπιδοφόρο μέλλον.

Η επέτειος του Πολυτεχνείου είναι αφορμή για σκέψη και προβληματισμό. Κυρίως, όμως, προσφέρει μια ευκαιρία να ξαναδούμε τα προτάγματά μας ως κοινωνία και να παλέψουμε όλοι μαζί για όσα μας συγκινούν και όσα μας εμπνέουν.

This entry was posted on Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου, 2015 at 23:35 and is filed under ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply