Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στον «αέρα» η καριέρα του ύψους 2,29μ φαινόμενου του μπάσκετ! (vids)

Νοέμβριος 14th, 2015 by Χρήστος Μίμης

Ο Τάκο Φολ έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως το πιο «ενδιαφέρον πρότζεκτ» του παγκοσμίου μπάσκετ, ωστόσο η καριέρα του βρίσκεται στον «αέρα»…
tacko_fallΟ ύψους 2,29μ. Σενεγαλέζος παίκτης θεωρείται ξεχωριστός στον κόσμο του μπάσκετ, καθώς εκτός από τεράστιος, έχει μεγάλο ταλέντο, γεγονός που θα μπορούσε να του προσφέρει μια θαυμαστή καριέρα.

Παρόλα αυτά και παρότι ο Φολ είναι πλεόν 21 ετών, ακόμη δεν έχει παίξει μπάσκετ ούτε σε κολεγιακό επίπεδο, καθώς το NCAA δεν αναγνωρίζει το λύκειο το οποίο φοίτησε.

Ο Φολ τελείωσε τη σχολική του εκπαίδευση και κέρδισε μια υποτροφία 1ης κλάσης από το UCF, ωστόσο το ΝΒΑ δεν του επιτρέπει ούτε καν να πάρει μέρος στις προπονήσεις του κολεγίου του διότι ο κύκλος των μαθημάτων στο λύκειο που φοίτησε δεν θεωρείται επαρκής.

Η υπόθεση έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον διότι αρχικά είχε ξεκαθαριστεί ότι το ΝCAA εγκρίνει κανονικά την υποτροφία του Φολ στο UCF, ωστόσο στη συνέχεια αυτό άλλαξε με αποτέλεσμα ο Φολ να προπονείται μόνος του και φυσικά να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα, το οποίο αρχίζει το επόμενο Σάββατο.


gazzetta

This entry was posted on Σάββατο, Νοέμβριος 14th, 2015 at 13:49 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΜΠΑΣΚΕΤ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply