Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

«Bόμβα» Πανούση: Υπήρχε σχέδιο πολιτικής και φυσικής εξόντωσής μου

8 Νοεμβρίου, 2015 by Σταματίνα

9F42159CC7F862082EDB72BC4FB3F453

Καταγγελίες για σχέδιο πολιτικής και φυσικής του εξόντωσης κάνει ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης.

Όπως αποκαλύπτει, όσα γνωρίζει και όσα έχει ζήσει τα έχει καταγράψει σε ένα βιβλίο με ψευδώνυμα, ενώ για την προσωπική του ασφάλεια αλλά και της οικογένειάς του έχει καταθέσει τα πραγματικά ονόματα σε συμβολαιογράφο.

«Το κείμενό μου καθιστά φανερό τι έχει γίνει. Τι έχει γίνει δηλαδή στο παρασκήνιο. Όχι στο προσκήνιο. Τι έχει γίνει με την τρομοκρατία, πού υπάρχουν διασυνδέσεις πολιτικών με την τρομοκρατία και με ποιόν τρόπο αυτοί οι πολιτικοί απειλούν εμένα. Γιατί απειλούν τη ζωή μου» δηλώνει στο Πρώτο Θέμα.

Ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης καταγγέλλει ευθείες απειλές από οργανωμένες ομάδες με έδρα τις φυλακές, τρομοκράτες αλλά και από κυκλώματα μέσα στην αστυνομία.

Για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είπε: «Εγώ είδα την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο ΚΕΘΕΑ και χάρηκα, γιατί πραγματικά πρέπει να έχουμε ευαισθησίες. Το να δείχνεις μια ευαισθησία προς τα κει, αλλά να αφήνεις τις φυλακές να τις διοικούν άλλοι, δεν είναι και πολύ έξυπνο. Και βέβαια δεν είναι αριστερό.»

Για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ: «Προέρχομαι από οικογένεια κομμουνιστική. Έγινα πρύτανης κόντρα στα κόμματα, έκανα 30 μήνες φαντάρος. Έχω πίσω μου μια ζωή. Και ξαφνικά εμφανίζονται κάποιοι άνθρωποι που δεν πάνε στρατό, δεν δουλεύουν, δεν κάνουν τίποτα στη ζωή τους και μου κάνουν μαθήματα ηθικής.»

Για την Αστυνομία: «Στην Αστυνομία υπάρχει και χρήμα, πολύ χρήμα. Δεν κάνω εγώ για αυτά τα πράγματα. Να βλέπω να κλέβουν, να αρπάζουν και να λέω ‘δεν πειράζει, είμαι υπουργός’».

in

This entry was posted on Κυριακή, 8 Νοεμβρίου, 2015 at 21:06 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply