Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

«Το Δάσος των Ξωτικών» στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης

2 Νοεμβρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στην «Χριστουγεννιάτικη Αγορά»…

ai basilhs 2 ΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ Η Διοίκηση του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης έχει τη χαρά να ενημερώσει το κοινό ότι φέτος για πρώτη φορά, θα

λειτουργήσει στους χώρους του  το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο , με την ονομασία «Το Δάσος των Ξωτικών» (Χωριό του Αϊ Βασίλη), από τις αρχές το Δεκέμβρη έως και τις 6 Ιανουαρίου 2016.

Το Πάρκο θα αναπτυχθεί σε όλους τους χώρους του Εκθεσιακού Κέντρου, εξωτερικούς και εσωτερικούς. Στο μαγευτικό χώρο που δημιουργείτε , οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι επισκέπτες μπορούν να ψυχαγωγηθούν και να βιώσουν την εορταστική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων.
Θα λειτουργήσει στις εγκαταστάσεις μας ένα από τα μεγαλύτερα Παγοδρόμια της Β. Ελλάδας , καρουζέλ, το Σπίτι & το Ταχυδρομείο του Αϊ Βασίλη και πολλές άλλες Δράσεις για μικρούς και μεγάλους.

Στη «Χριστουγεννιάτικη Αγορά», που δημιουργείται μπορούν να συμμετέχουν όλοι Επαγγελματίες με σκοπό τη Λιανική Πώληση των Προϊόντων τους.
Το «Το Δάσος των Ξωτικών» θα γίνει ο ψυχαγωγικός προορισμός τόσο για τους συντοπίτες μας όσο και για επισκέπτες από μακρινότερες περιοχές. Άλλωστε, η στρατηγική γεωγραφική θέση του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης, διευκολύνει την επισκεψιμότητα από πολλές περιοχές της Μακεδονίας αλλά της Ηπείρου. Με αφορμή την επίσκεψη σε αυτό, μπορεί  να γίνει Εκδρομικός Προορισμός όλη η Δυτική Μακεδονία.

Οι ενδιαφερόμενοι Επαγγελματίες (Έμποροι & Βιοτέχνες) που επιθυμούν να συμμετέχουν στην «Χριστουγεννιάτικη Αγορά» μπορούν να πάρουν σχετικές πληροφορίες από τη Γραμματεία του Εκθεσιακού Κέντρου, στα Κοίλα Κοζάνης και στα τηλέφωνα: 2461045980, 45984, 45987, εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Η Διοργάνωση πραγματοποιείτε με τη Συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Ε.Β.Ε. Κοζάνης.

Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης

This entry was posted on Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου, 2015 at 19:36 and is filed under ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply