Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Προαγωγές και μεταθέσεις δικαστικών λειτουργών με αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου

29 Οκτωβρίου, 2015 by Σταματίνα

dikastirio-708_2

Με απόφαση του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου (ΑΔΣ) θα γίνουν προαγωγές, μεταθέσεις και τοποθετήσεις δικαστικών λειτουργών.

Παράλληλα, εγκρίθηκε και η παραμονή για ένα ακόμη έτος του αντεισαγγελέα Εφετών και προέδρου της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος Κωνσταντίνου Τζαβέλλα στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, καθώς και την τοποθέτηση του αντεισαγγελέα Εφετών και αντιπροέδρου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Ευάγγελου Κασσαλιά στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ).

Με αποφάσεις του ΑΔΣ προάγονται: Στο βαθμό του πρόεδρου Εφετών η Εφέτης Αθηνών, Ουρανία Παπαδάκη του Ιωάννη και τοποθετείται στο Εφετείο Θεσσαλονίκης, στο βαθμό του Εφέτη η Πρόεδρος Πρωτοδικών Πατρών Αθηνά Μπεσσή του Ιωάννη, η οποία τοποθετείται στο Εφετείο Ανατολικής Κρήτης.

Ακόμη, με απόφασή του το ΑΔΣ προάγεται στο βαθμό του αντεισαγγελέα Εφετών ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών και γενικός γραμματέας της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, Δημήτριος Ζημιανίτης του Γεωργίου και τοποθετείται στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών.

Επίσης, στο βαθμό του προέδρου Πρωτοδικών προάγονται οι Πρωτοδίκες: Αφροδίτη Κούτσουλα του Γεωργίου (Πειραιώς) η οποία τοποθετείται στο Πρωτοδικείο Αθηνών και Μαρία Σκουλάξινου του Γεωργίου (Αθηνών) η οποία τοποθετείται στο Πρωτοδικείο Ρόδου. Στο βαθμό του εισαγγελέα Πρωτοδικών προάγεται η αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Καρδίτσας, Αρετή Τέγου η οποία και τοποθετείται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αμαλιάδος.

Παράλληλα, με άλλες αποφάσεις του ΑΔΣ μετατίθενται οι Εφέτες: Ιωάννης Παπαϊωαννίδης του Αλεξάνδρου από το Εφετείο Ιωαννίνων στο Εφετείο Αθηνών και Μαρία Προσφιλίδου του Αποστόλου από το Εφετείο Ανατολικής Κρήτης στο Εφετείο Ιωαννίνων.

Επιπλέον, μετατίθενται οι Πρόεδροι Πρωτοδικών: Αντώνιος Σβύνος του Χαρτοφίλη (Ρόδος), στο Πρωτοδικείο Αθηνών και Θεοδώρα-Μαρία Βρετού του Σπυρίδωνος (Αθηνών), στο Πρωτοδικείο Πατρών.

Τέλος, μετατίθενται: Η αντεισαγγελέας Εφετών Αθηνών Γεωργία Δούρου του Παναγιώτη, στην Εισαγγελία Εφετών Ανατολικής Κρήτης καθώς και οι εισαγγελείς Πρωτοδικών: Γεώργιος Δούβας του Μιχαήλ (Θήβας) στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και Αριστοτελεία Δόγκα του Βασιλείου (Αμαλιάδας) στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θηβών.

iefimerida

This entry was posted on Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, 2015 at 21:16 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply