Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

SKIPASS : Ένα κατάστημα για πραγματικούς αθλητές στα Γρεβενά – To διαβατήριό σας για το…Ski…

26 Οκτωβρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

“Xωρίς SkiPass, στη Βασιλίτσα… δεν πας” …

skipass 29Το SKIPASS, δεν είναι απλά ένα κατάστημα με αθλητικά είδη, αλλά ένας εξειδικευμένος χώρος για αθλητές που ασχολούνται με το  Ski ή το Snowboard , το Tennis ή την Κολύμβηση…

Το κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντίστασης 19,  κοντά στη γέφυρα της Καλαμπάκας,  στην πόλη των Γρεβενών, διαθέτει όλα αυτά που χρειάζονται οι συγκεκριμένοι αθλητές.

 

skipass 17 skipass 14 skipass 13 skipass 12 skipass 4

Ο ιδιοκτήτης, κ. Γιάννης  Βραβοσινός, Γυμναστής με πολλά χρόνια στα… βουνά και στις … πισίνες, μίλησε στο Star-fm.gr  γι’ αυτή του την νέα δραστηριότητα:

«Ένα κατάστημα, κατά την άποψή μου, θα πρέπει να είναι εξειδικευμένο, όπου εκτός από τα είδη που θα πρέπει να διαθέτει, καλό θα ήταν να έχει και τον ανάλογο τεχνολογικό εξοπλισμό, έτσι ώστε να μπορεί να καλύπτει όλες τις απαιτήσεις των αθλητών.

Ένα τέτοιο κατάστημα είναι το SKIPASS, όπου δώσαμε μεγάλη σημασία και βαρύτητα και στον τεχνολογικό εξοπλισμό:

skipass 26 skipass 25 skipass 24

Διαθέτουμε μηχάνημα όπου οι πολλοί πλέον φίλοι του Tennis, θα μπορούν με μικρό κόστος να επισκευάσουν αλλά και να …ρυθμίσουν τις ρακέτες τους, σύμφωνα με τις δικές τους δυνάμεις.

Έχουμε ακόμη ένα ειδικό μηχάνημα που επισκευάζει- συντηρεί τα πέδιλα του Ski ή του Snowboard και τα κάνει καινούρια, έτσι ώστε να μην κινδυνεύουν οι αθλητές στα χιόνια.

skipass 20

ΠΡΙΝ :

skipass 27

Και ΜΕΤΑ:skipass 28skipass 21

Για το βουνό, θα έχουμε φέτος εκπαιδευτές, που θα μαθαίνουν τους φίλους του  Ski ή του Snowboard,  αλλά και ενοικιάσεις  όλου του εξοπλισμού που απαιτείται, για να έχουν «δράση» στο ωραιότερο Χιονοδρομικό κέντρο της Ελλάδας. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι: χωρίς SkiPass,  στη Βασιλίτσα… δεν πας».

skipass 19 skipass 11 skipass 7 skipass 1 skipass 23

Star-fm.gr: Να ευχηθούμε καλές δουλειές.

Δείτε  πολλές φωτογραφίες:


Επισκεφθείται και την ιστοσελίδα της επιχείρησης στο facebook

This entry was posted on Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2015 at 12:59 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ, ΣΚΙ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΤΕΝΙΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply