Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Αδωνις για το πόσο κοστίζει η καμπάνια του και ποιος πληρώνει

26 Οκτωβρίου, 2015 by Σταματίνα

georgiadis_25.10_708

Στο κόστος της καμπάνιας του αναφέρθηκε ο Αδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του, στην οποία απάντησε ότι απλά είναι μία πρακτική λύση η χρήση του λεωφορείου, σε όσους χαρακτηρίζουν την κίνησή του ως «αμερικανιά».

«Το λεωφορείο που χρησιμοποιώ για την καμπάνια μου κοστίζει 180 ευρώ την ημέρα και είναι ένας πρακτικός τρόπος για να έχω λίγα έξοδα», είπε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, σε συνέντευξή του στο in.gr. Οσο για το συνολικό κόστος της προεκλογικής καμπάνιας του, τόνισε ότι θα φτάσει περίπου στις 30.000 ευρώ και «τα πληρώνω από τη τσέπη μου».

Σε ό,τι αφορά το εσωτερικό του κόμματος, επισήμανε πως από την πλευρά του είναι «απολύτως διατεθειμένος» να κάνει «τα πάντα για να μην υπάρξει κανένας κίνδυνος εσωκομματικής κρίσης» και επανέλαβε την τοποθέτησή του υπέρ της διεξαγωγής debate μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων.

Ακόμη, τόνισε ξανά ότι πρόθεσή του να παραμείνει υποψήφιος μέχρι τέλους: «Εγώ θα είμαι οπωσδήποτε στη κάλπη της 22ας Νοεμβρίου όσες ψήφους και να πάρω».

 iefimerida

This entry was posted on Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2015 at 20:32 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply