«Σήμερα ξεκινάμε μια μεγάλη προσπάθεια για να αλλάξουμε και να μεγαλώσουμε τη ΝΔ»…
τζιτζικωστας

Πλήθος κόσμου έσπευσε να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Απόστολου Τζιτζικώστα ο οποίος αυτή την ώρα εγκαινιάζει τα γραφεία του στην Αθήνα.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δέχεται πολίτες στην οδό Πανεπιστημίου 39, όπου έχει στηθεί το «στρατηγείο» του ενόψει της εσωκομματικής εκλογικής μάχης για την προεδρία του κόμματος.

 

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν μεταξύ άλλων και νεολαίοι της ΔΑΠ. Παρά το γεγονός ότι ο κ. Τζιτζικώστας δεν είχε απευθύνει πρόσκληση σε βουλευτές της ΝΔ για να παραστούν στην εκδήλωση, στο χώρο βρίσκονται ήδη πρώην και νυν βουλευτές, όπως οι κ.κ.

Ο Απ Τζιτζικώστας είχε και παρουσίες – έκπληξη. Εκτός από τους βουλευτές Νότη Μηταράκη, Σίμο Κεδίκογλου, Κιλτίδης, Βεζυρόπουλος, Σαμπασιώτης κ.α. εμφανίστηκε και ο βουλευτής των… ΑΝΕΛ Κώστας Ζουράρις. Μετά τον θερμό εναγκαλισμό με τον υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ, ο κ. Ζουράρις ρωτήθηκε: «Τι κάνεις εσύ εδώ, Κώστα;». Και απάντησε: «Ο Απόστολος είναι παιδί μου!».

Τις επόμενες ημέρες ο κ. Τζιτζικώστας θα αρχίσει την περιοδεία του, με πρώτο σταθμό την Πάτρα.

Διαβάστε την δήλωσή του:

«Σήμερα ξεκινάμε μια μεγάλη προσπάθεια για να αλλάξουμε και να μεγαλώσουμε τη Νέα Δημοκρατία. Αλλάζουμε πρώτα εμείς για να μπορέσουμε να εμπνεύσουμε τελικά και όλη τη χώρα. Αυτό είναι άλλωστε και το μήνυμα που παίρνω καθημερινά από όλους τους φίλους, τα στελέχη, τη βάση της Νέας Δημοκρατίας, αλλά κι από την ίδια την κοινωνία: Να απαλλαγούμε επιτέλους από το ψεύτικο όνειρο του ΣΥΡΙΖΑ, που έχει μετατραπεί σε εφιάλτη. Προχωράμε όλοι μαζί. Με τους πολίτες για τους πολίτες. Τολμάμε. Αλλάζουμε. Κερδίζουμε».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.