Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο δημιουργός της γοργόνας στις Καβουρότρυπες, γδύθηκε, πήρε καλέμι και σφυρί και την διάλυσε!

24 Αυγούστου, 2015 by Σταματίνα

newego_LARGE_t_901_106654195_type12905

Για τους μυημένους, οι Καβουρότρυπες είναι μια πανέμορφη παραλία στην Χαλκιδική, στην οποία συρρέουν ως επί το πλείστον γυμνιστές, όμως κατά την κορύφωση του καλοκαιριού

υπάρχει κι άλλος κόσμος που την επισκέπτεται κι όλοι μαζί απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα ειρηνικά. Μαζί τους μέχρι πρότινος και μια σκαλιστή γοργόνα.

Ολα αυτά μέχρι «χθες», καθώς ο δημιουργός της, πήρε καλέμι και σφυρί και την διέλυσε! Ο ίδιος, ο Καρυπύδης Διονύσιος πήρε τα εργαλεία της δημιουργίας και κατέστρεψε το έργο που κατασκεύασε το 1997.

Οχι, δεν τον έπιασε τρέλα, αλλά εξερράγη λόγω της γραφειοκρατίας… Ο ίδιος είχε προαναγγείλει την κίνησή του, με επιστολή στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα, λόγω ενός προστίμου 531€ που του είχε επιβληθεί. Την ίδια επιστολή που βλέπετε παρακάτω είχε στείλει και στον δήμαρχο Σιθωνίας κ, Τζίτζιο…

Την δική του απάντηση έδωσε ο δήμαρχος Σιθωνίας, Γιάννης Τζίτζιος, αποδίδοντας το συμβάν σε κακή συνεννόηση. Όπως δήλωσε για το πρόστιμο των 531,61 ευρώ που βεβαιώθηκε στον Διονύση Καρυπίδη, τον κατασκευαστή της ”Γοργόνας”, με την αιτιολογία της καταστροφής φυσικού τοπίου, δεν είναι υπεύθυνος ο δήμος, αλλά η Τουριστική Αστυνομία, η οποία το επέβαλλε.

Ωστόσο, επεσήμανε ότι ο δήμος Σιθωνίας είχε την καλή πρόθεση να διευθετήσει το θέμα εντός της επόμενης εβδομάδας, όμως βρέθηκε προ τετελέσμενου γεγονότος, καθώς όπως τόνισε ο κ. Τζίτζιος, ο καλλιτέχνης δεν περίμενε και προχώρησε στην καταστροφή του έργου του.

newsonly

This entry was posted on Δευτέρα, 24 Αυγούστου, 2015 at 23:11 and is filed under Χωρίς κατηγορία. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply