Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γ.Σ.Γρεβενών: Τρεις αθλήτριες μέλη της ίδιας εθνικής ομάδας να προέρχονται από μια τόσο μικρή πόλη…

Αύγουστος 18th, 2015 by Χρήστος Μίμης

Τα καλύτερα έρχονται…
ImageHandler2
Χαντάβα και Γιώτα, το ένα τρίτο της βασικής εξάδας της Εθνικής Ελλάδος στο γυναικείο βόλεϊ, είναι αθλήτριες που προέρχονται από τα σπλάχνα του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών. Οι δύο βασικές και αναντικατάστατες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος μαζί με την άτυχη φέτος Κατσαντώνη είναι τα κορίτσια του Γιώργου Μέμτσα που αποτελούν ένα ρεκόρ για το γυναικείο βόλεϊ που δύσκολα θα σπάσει.

Τρεις αθλήτριες μέλη της ίδιας εθνικής ομάδας να προέρχονται από μια τόσο μικρή πόλη, από τον ίδιο σύλλογο αλλά και από τον ίδιο προπονητή δύσκολα να ξαναγίνει.

Όλοι εμείς πάντως που είμαστε κοντά στον σύλλογο και μοχθούμε καθημερινά, δεν μπορεί παρά να είμαστε υπερήφανοι κάθε φόρα που βλέπουμε τα δικά μας παιδιά να διαπρέπουν στο υψηλότερο επίπεδο του παγκόσμιου βόλεϊ. Είναι οι στιγμές που μας δίνουν δύναμη να συνεχίζουμε με ακόμη μεγαλύτερο πείσμα και όρεξη παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες των καιρών.
xantava-giwta-gkiouzeli
Δύναμη όμως μας δίνει και το νέο αίμα του συλλόγου που ετοιμάζεται να ξεκινήσει την φετινή χρονιά πραγματοποιώντας ένα ακόμα βήμα προς το όνειρο. Οι αυριανές πρωταθλήτριες ακολουθώντας τα χνάρια της Εύας, της Κατερίνας και της Ιωάννας προπονούνται σκληρά κάτω από τις οδηγίες του προπονητή των πρωταθλητών, του Γιώργου Μέμτσα. Και αν κρίνουμε από τα λόγια των ειδικών η νέα γενιά του Γ.Σ.Γρεβενών θα μας φέρει ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις.

Τα καλύτερα έρχονται, μείνετε συντονισμένοι στον Γυμναστικό Σύλλογο Γρεβενών.

This entry was posted on Τρίτη, Αύγουστος 18th, 2015 at 10:38 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΪ, ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply