Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Εικόνες που ξεγελούν -Έχουν ζωγραφιστεί με μολύβι και μοιάζουν με φωτογραφίες (εικόνες)

11 Αυγούστου, 2015 by Σταματίνα

fotoo-708Όσο προσεκτικά κι αν κοιτάξεις πιθανότατα δεν θα καταλάβεις ότι αυτές οι εικόνες δεν είναι φωτογραφίες, αλλά ζωγραφιές.

Η δουλειά μάλιστα που έχει γίνει πάνω τους είναι τόσο καλή με αποτέλεσμα ο δημιουργός τους να γίνει θέμα σε μερικά από τα μεγαλύτερα Μέσα.

Ο 50χρονος  Πολ Γκάντεν μιλώντας σε δημοσιογράφους εξηγεί το τρόπο που εργάζεται. Φέρνοντας ως παράδειγμα την εικόνα μίας χαμογελαστής κυρίας που φοράει καπέλο, τονίζει ότι το πορτραίτο αυτό προέκυψε αρχικά φωτογραφικά. Στη συνέχεια με βάση την φωτογραφία που τράβηξε αναδημιούργησε την εικόνα της χρησιμοποιώντας αποκλειστικά μολύβι.

Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί μέρος ενός μεγάλου έργου που έκανε και το οποίο έχει θέμα την καθημερινή ζωή στο Χονγκ Κονγκ και το Γκουανγκζού.Ο Γκάντεν έχει κάνει παρόμοιες δουλειές με θέμα τη ζωή στην Βαρκελώνη και το Λονδίνο.

iefimerida

This entry was posted on Τρίτη, 11 Αυγούστου, 2015 at 18:39 and is filed under ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply