Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο μυστικός γάμος του γιου της Φιλαρέτης Κομνηνού στη Βόρεια Ελλάδα

3 Αυγούστου, 2015 by Σταματίνα

o-mustikos-gamos-tou-giou-tis-filaretis-komninou.w_lΟ ταλαντούχος Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύεται με τη σύντροφό του μακριά από τα φώτα, ακολουθώντας τους χαμηλούς τόνους ζωής της μητέρας του Φιλαρέτης Κομνηνού.

Όσα χρόνια βρίσκεται στο σανίδι δεν απασχόλησε ποτέ με την προσωπική της ζωή, ακόμα κι όταν ο γιος -που τον συμβούλευσε να μη γίνει ηθοποιός- ξεκίνησε ενεργά την πορεία του στο θέατρο.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού, μόνο απαρατήρητος δεν έχει περάσει για τις παραστάσεις του, αλλά επέμεινε να μην δίνει στόχο για την προσωπική του ζωή. Πάνω σε αυτό το μοτίβο επέλεξε να γίνει και ο γάμος του με τη σύντροφό του, σκηνοθέτη, κι έτσι αποφάσισαν ο γάμος τους να γίνει σε ένα μικρό χωριό της Βορείου Ελλάδας. 
Το ζευγάρι, προσπαθώντας να κρατήσει χαμηλούς τόνους και τους παπαράτσι μακριά θα παντρευτεί παραδοσιακά, έχοντας στο πλευρό του τους δικούς του ανθρώπους.
thetoc

This entry was posted on Δευτέρα, 3 Αυγούστου, 2015 at 18:51 and is filed under HOT-LIFESTYLE. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply