i-kori-tis-sinti-krofornt-ekswfullo-sti-vogue-sta-13-tis.w_lΜήπως είναι πιο όμορφη από τη μητέρα της; Με τα σούπερ γονίδιά της,η Κάια Γκέρμπερ,φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της Vogue και ο δρόμος ανοίγει διάπλατα μπροστά της.

Η Κάια Γκέρμπερ, η 13χρονη με τα… υπέρ γονίδια του μόντελινγκ, είναι αυτή που θα γίνει το επόμενο μεγάλο θέμα συζήτησης. Από τη μέρα που εντοπίστηκε στο πλευρό της μητέρας της στο Instagram, η πανέμορφη μικρογραφία της Κρόφορντ, ήταν θέμα χρόνου να πέσουν όλα τα φώτα πάνω της.

Το πρώτο εξώφυλλο της Κάια είναι γεγονός. Και δεν είναι ένα απλό εξώφυλλο, αλλά στην το εξώφυλλο της Teen Vogue.

 Όσα γράφει η Vogue είναι διθυραμβικά, αφού υπογραμμίζουν τη βεβαιότητά τους ότι είναι θέμα χρόνου να κατακτήσει τις πασαρέλες, αμέσως μόλις περάσουν τα χρόνια που χρειάζονται.

«Ήταν ένα τέλειο Σάββατο στο Λος Άντζελες, σε ένα σπίτι στους σκονισμένους λόφους της πόλης, εκεί που η Κάια Γκέρμπερ χοροπηδάει στο τραμπολίνο της, χαμογελάει και κοιτάει τον φωτογράφο. Η στιλίστρια της φοράει στρώματα ρούχων μέσα στην απίστευτη ζέστη, αλλά κανένας δεν καταλαβαίνει καμία ενόχλησή της. Πιο πέρα βρίσκεται η οικογένειά της που έχει έρθει προς υποστήριξη, στην πρώτη φωτογράφησή της για εξώφυλλο περιοδικού. Ο πατέρας της, ο επιχειρηματίας Ράντι Γκέρμπερ, ο 15χρονος αδελφός της Πρίσλεϊ και η μητέρα της, που τυχαίνει να είναι ο μύθος της μόδας, Σίντι Κρόφροντ. 

Αυτή είναι η δεύτερη μεγάλη φωτογράφηση της, αφού η πρώτη ήταν όταν εμφανίστηκε στα 10 της στην καμπάνια Young Versace. Η Κάια μπροστά στην κάμερα είναι γρήγορη, εύστροφη, έχει αντίληψη, είναι εκφραστική και έχει πλάκα. Και με τα γονίδια της είναι λογικό να αγαπάει την υποκριτική, το μιούζικαλ και τον χορό (ήδη παρακολουθεί μαθήματα hip-hop 3 φορές την εβδομάδα) . Η Καλιφορνέζα πιτσιρίκα διασκεδάζει πολύ αυτό που κάνει».

 

 

 thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.