Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: Πέθανε ο Απόστολος Μπιζιούρας… – Συλλυπητήρια Μηνύματα…

16 Ιουλίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

uanatos -θανατοςΚηδεύτηκε την Πέμπτη το μεσημέρι στα Γρεβενά ο πρώην πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό Απόστολος Μπιζιούρας, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 77 ετών..

Τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Αθήνα όπου ήταν πρόεδρος της εταιρείας NATURA AE.

Στο παρελθόν είχε ασχοληθεί με την πολιτική στα Γρεβενά,  ενώ υπήρξε και υποψήφιος Δήμαρχος στον Δήμο Γρεβενών

Δείτε μερικά μόνο έργα του.

.

Δείτε στον ΑΕΤΟ

Συλλυπητήριο Μήνυμα από τον Βουλευτή Γρεβενών

Ο Απόστολος Μπιζιούρας υπήρξε ένα ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας για το Νομό Γρεβενών, ένας πραγματικός στυλοβάτης, που πρωταγωνίστησε με τη δράση του σε όλα τα βήματα της παράταξης για την οργανική και οργανωτική της διάρθρωση και για την λειτουργική αποτελεσματικότητά της αφουγκραζόμενος τον παλμό της κοινωνίας.

Το κυριότερο όμως χαρακτηριστικό του ήταν το ήθος του και η αγάπη του για τον τόπο μας καθώς και η εντιμότητα και η αξιοπρέπεια που τον συνόδευσαν σε όλο τον ενάρετο βίο του.
Θα τον θυμόμαστε πάντοτε, όντας ευγνώμονες για τα όσα προσέφερε στα Γρεβενά. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Τιμολέων Κοψαχείλης
Βουλευτής Γρεβενών
Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας

 

Συλλυπητήριο Μήνυμα από την ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας Γρεβενών

Σήμερα αποχαιρετούμε έναν μεγάλο συναγωνιστή, πρωτεργάτη και πρωτοπόρο της παράταξης, ο οποίος θεμελίωσε με τη δράση του την οργανική και οργανωτική ύπαρξη της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό μας. Υπόδειγμα ήθους, εντιμότητας, αξιοπρέπειας, αγωνιστικότητας και αγάπης για τον τόπο μας, ο Απόστολος Μπιζιούρας, ο ιστορικός πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γρεβενών δεν είναι πια κοντά μας.
Θα τον θυμόμαστε πάντοτε με αγάπη και εκτίμηση για όλα όσα προσέφερε στα Γρεβενά, όσο και στις επόμενες γενιές της παράταξης. Να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΝΟ.Δ.Ε ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Συλλυπητήριο Μήνυμα του Δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη

Ο Δήμαρχος Γρεβενών,  εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους συγγενείς και φίλους για τον θάνατο του Απόστολου Μπιζιούρα, υποψήφιο δήμαρχο και βουλευτή του Νομού.
Όλοι μας από διαφορετικά πόστα πενθούμε για την απώλεια ενός εκλεκτού, δυναμικού και ένθερμου αγωνιστή που τάχθηκε στην υπηρεσία των κοινών τόσο σε τοπικό όσο και εθνικό επίπεδο.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

This entry was posted on Πέμπτη, 16 Ιουλίου, 2015 at 16:52 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply