Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Από Καρντάσιανς… Καρντάσι! Τέλος Σταρόβας, Μπεκατώρου

16 Ιουλίου, 2015 by Σταματίνα

apo-karntasians-karntasi-telos-starobas-mpekatwrou.w_l Ξεκίνησαν τρεις και θα μείνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Άρχισαν τα δημοσιεύματα για τις ριζικές αλλαγές.

Οι φήμες και οι συζητήσεις για το μέλλον της εκπομπής «Τα Καρντάσιανς» ήταν πολλές και πύκνωσαν προς το τέλος τς σεζόν που τελείωσε πριν από λίγες εβδομάδες.

Η αποχώρηση της Μαρίας Μπεκατώρου συζητιόταν έντονα και της τέθηκε ως ερώτημα ακόμα και στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, όπου δήλωσε έκπληκτη, αφού κανένας -όπως ισχυρίστηκε- δεν της είχε ψιθυρίσει ότι του χρόνου δεν θα είναι μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στα «Καρντάσιανς». Το θέμα Δημήτρης Σταρόβας δεν είχε τεθεί, μέχρι που άρχισε να ψιθυρίζεται μετά από  διάφορες ατάκες που ειπώθηκαν από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Secret η επόμενη σεζόν θα βρει τα Καρντάσιανς με σημαντικές αλλαγές, αφού ξεκίνησαν τρεις και θα μείνει ο ένας, που δεν είναι άλλος από τον Γρηγόρη.

thetoc

This entry was posted on Πέμπτη, 16 Ιουλίου, 2015 at 20:11 and is filed under ΜΟΥΣΙΚΗ -ΤΑΙΝΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply