Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο παίκτης του The Voice τραγουδάει δωρεάν για τον κόσμο

15 Ιουλίου, 2015 by Σταματίνα

o-paiktis-tou-the-voice-tragoudaei-dwrean-gia-ton-kosmo.w_l Είπε “‘Οχι” στις προτάσεις των επιχειρηματιών και αποφάσισε να τραγουδάει στον πεζόδρομο του Θησείου. Ο Νεκτάριος Μαλλάς είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος & καλλιτέχνης.

Ξεχώρισε με την εξαιρετική φωνή και τον τρόπο της ερμηνείας του, έγινε δημοφιλής και ένα από τα πρόσωπα που θα θυμούνται όλοι από το «The Voice 2». Οι προτάσεις που είχε για δουλειά ήταν πολλές, αλλά ο ίδιος προτίμησε να ακολουθήσει έναν άλλο δρόμο.


Έχοντας περάσει τρεις εβδομάδες από τον μεγάλο τελικό, αρνήθηκε τις προτάσεις επιχειρηματιών από την Ελλάδα και την Κύπρο για να κάνει συναυλίες και προτίμησε να ψυχαγωγεί δωρεάν τον κόσμο, τραγουδώντας στον πεζόδρομο του Θησείου, κοντά στον σταθμό του ηλεκτρικού.

Ο Νεκτάριος Μαλλάς έλαβε την απόφαση λίγες ώρες μετά την αναγγελία του δημοψηφίσματος από τον Αλέξη Τσίπρα, όπως αναφέρει η espresso. «Ο στόχος μου είναι να διασκεδάζω τον κόσμο δωρεάν κι όποιος θέλει και μπορεί να δώσει κάτι. Στην Ευρώπη οι καλλιτέχνες του δρόμου είναι θεσμός τόσο στο τραγούδι όσο στην υποκριτική, τη ζωγραφική και στον χορό. Τα παιδιά που έρχονται και με αγκαλιάζουν στον δρόμο με ξαφνιάζουν. Δεν πίστευα ότι θα είχα τέτοια αναγνωρισιμότητα μέσα από το “The Voice 2”. Στο στούντιο, στα live ένιωθα την αγάπη του κοινού, αλλά δεν καταλάβαινα πολλά πράγματα. Στο Θησείο ένιωσα τη δύναμη της τηλεόρασης και την ψυχή του Έλληνα».

thetoc

This entry was posted on Τετάρτη, 15 Ιουλίου, 2015 at 14:12 and is filed under ΜΟΥΣΙΚΗ -ΤΑΙΝΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply