telos-i-stefanidou-apo-to-star--to-bourkwmeno-antio.w_lΚύκλοι κλείνουν, κύκλοι ανοίγουν. Η Τατιάνα Στεφανίδου τελείωσε με το Star. Καλά, μην ανησυχείτε και του χρόνου στις οθόνες θα είναι.

«Βλέπω συγκινήσεις, βλέπω δακρυσμένα ματάκια. Είναι αυτό το τέλος της σεζόν, είναι το τέλος της εκπομπής. Κάθε φορά σε όλες τις εκπομπές βλέπω σε άλλες μεγάλες χαρές και πανηγύρια, σε άλλες βλέπω συγκινήσεις. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλα τα παιδιά. Η αλήθεια είναι ότι πάντα βλέπουμε μόνο τα παιδιά που είναι μπροστά από την κάμερα.

Θέλω να ξέρετε ότι εκεί πίσω υπάρχουν ακούραστοι εργάτες. Τα παιδιά που είναι πίσω από τις κάμερες ξεκινάνε με την εκπομπή της Πόπης στις 10:00 και την προετοιμασία από τις 09:00, είναι όρθιοι πίσω από τις κάμερες μέχρι το βράδυ. Κάνουν την δική μου εκπομπή, την εκπομπή της Πόπης, το ΦΜ Live. Είναι οι ήρωες που είναι οι τεχνικοί μας.

Επίσης είναι όλοι οι άλλοι ήρωες της δικής μας επαγγελματικής καθημερινότητας που πάλι δεν τους βλέπετε, είναι τα παιδιά από την παραγωγή μας, τα παιδιά τα οποία είναι οι δημοσιογράφοι και δεν τους βλέπετε στο γυαλί.

Θέλω να πω ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι φέτος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Δούλεψαν άπειρες ώρες τα παιδιά, ακούραστα, ερχόντουσαν το πρωί και φεύγανε νύχτα. Το κάνανε με την καρδιά τους, δουλεύανε, προσφέρανε, με το χαμόγελο, με την καλύτερη ατμόσφαιρα που είχαμε ποτέ.

Ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι να έχετε όλοι, δύναμη, αισιοδοξία και όλα θα πάνε πολύ καλά…».

Αντίο λοιπόν αντίο… Η Τατιάνα Στεφανίδου συνέχισε ακάθεκτη δυο εβδομάδες μετά το τέλος των υπόλοιπων ψυχαγωγικών εκπομπών και χθες το απόγευμα έβαλε… λουκέτο. Κυριολεκτικά, αφού έπειτα από 5 χρόνια φεύγει από το Star, που της παρείχε στέγη μετά από το προηγούμενο τέλος της με τον ΑΝΤ1.

Το Star, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, ήθελε να συνεχίσει αυτή η συνεργασία, αλλά η Τατιάνα Στεφανίδου πήρε διαφορετικές αποφάσεις από εκείνες των ιθυνόντων. Αν και το Star την ήθελε, δεν μπορούσε να την κρατήσει χωρίς αλλαγές , στις οποίες συμπεριλαμβάνονταν και τα χρήματα και το στιλ της εκπομπής. Τίποτα δεν τη βρήκε σύμφωνη κι έτσι έκοψε την τούρτα της την τελευταία μέρα με τους συνεργάτες και πήρε το καπελάκι της για να πάει αλλού. Σίγουρα κάποιοι από εκείνους που βρίσκονταν στην ομάδα θα έχουν δουλειά την επόμενη σεζόν, αφού η Τατιάνα θα τους πάρει μαζί της όπου κι αν πάει.

Και πού θα πάει η Τατιάνα;

-Το σίγουρο είναι ότι το ΕTV την επιθυμεί πολύ και τώρα που κάνει ανοίγματα για να γεμίσει εκπομπές και να στελεχώσει το πρόγραμμά του με τα χρήματα που έχει στη διάθεσή του, η Τατιάνα φαντάζει ιδανικό πρόσωπο.
-Υπάρχει, όμως, και το Mega. Οι φήμες δίνουν και παίρνουν και η παρουσία του Μάρκου Σεφερλή στην τελευταία εκπομπή μοιάζει για όλους ως ένα crash test για το δίδυμο της επόμενης σεζόν στην πρωινή ζώνη, αν ο Σεφερλής μείνει. Υπάρχουν κι εκείνοι που βλέπουν το Mega ως επόμενο λιμάνι για την παρουσιάστρια, αφού έχει προηγηθεί ο Νίκος Ευαγγελάτος και το «στρώσιμο» του κλίματος για την υποδοχή και τη συνεργασία της εκεί με ασφάλεια.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.