gunaika-doulemporos-metefere-metanastes-me-mercedes.w_lΗ 21χρονη που δεν είχε ούτε άδεια οδήγησης, παρέλαβε τους αλλοδαπούς από τη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να τους μεταφέρει κοντά στη μεθοριακή γραμμή.
Γυναίκα δουλέμπορος, ετών 21, μετέφερε με… Mercedes, πέντε παράτυπους μετανάστες, χωρίς να έχει δίπλωμα οδήγησης!

Χθες τα ξημερώματα, αστυνομικοί της Ομάδας Ασφαλείας Δοϊράνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, εντόπισαν στην Νέα Εθνική οδό Αθηνών-Ευζώνων, πολυτελές αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έξι άτομα και το σταμάτησαν για έλεγχο.

Πέρα από την 21χρονη Ελληνίδα οδηγό του, υπήρχαν πέντε ακόμη επιβάτες, 3 γυναίκες και δύο άνδρες από το Αφγανιστάν, ηλικίας από 20 έως 34 χρόνων, οι οποίοι δεν είχαν τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα για την νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 21χρονη που στερούνταν της άδειας ικανότητας οδήγησης, παρέλαβε τους αλλοδαπούς από τη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να τους μεταφέρει κοντά στη μεθοριακή γραμμή, διευκολύνοντας την έξοδό τους από τη χώρα έναντι χρηματικής αμοιβής.

Επιπλέον, κατά τον αστυνομικό έλεγχο, στην κατοχή δύο αλλοδαπών (31χρονος και 26χρονη), βρέθηκαν κρυμμένα και κατασχέθηκαν πλαστά έγγραφα, (διαβατήριο, άδεια ικανότητας οδήγησης και δελτίο ταυτότητας), τα οποία προμηθεύτηκαν από άγνωστο άνδρα έναντι χρηματικού ποσού.

Κατασχέθηκε 1 κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή της 21χρονης οδηγού, καθώς και το πολυτελές αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου Κιλκίς.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.