penthos-gia-ton-petro-fussoun---exase-ti-suzugo-tou.w_lΤην ημέρα της ονομαστικής του γιορτής ο Πέτρος Φυσσούν είπε το τελευταίο αντίο στη σύζυγό του Τέτα Χατζηχρήστου σε ηλικία 62 ετών. Συντετριμμένος και μόνος.

Στα 62 της χρόνια η Τέτα Χατζηχρήστου, κόρη του αείμνηστου κωμικού ηθοποιού Κώστα Χατζηχρήστου, άφησε την τελευταία της πνοή, χτυπημένη από σοβαρή ασθένεια. Η Τέτα (Νικολέττα) Χατζηχρήστου πάλεψε για σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά δεν τα κατάφερε όπως αναφέρει η espresso.

 

Ο σύζυγός της Πέτρος Φυσσούν είναι συντετριμμένος και το τραγικό σκηνικό ολοκληρώθηκε χθες, ανήμερα της γιορτής του που έγινε η κηδεία της στο νεκροταφείο Ζωγράφου. Στο πλευρό του ηθοποιού λίγα πρόσωπα από τον στενό κύκλο της οικογένειας.

 

 

Η κόρη του ζευγαριού, Άνια, που εδώ και χρόνια έχει ακολουθήσει τον δρόμο του μοναχισμού παίρνοντας το όνομα Πορφυρία δήλωσε στην εφημερίδα: «Μας παρηγορεί το γεγονός ότι έφυγε γαλήνια και ευχαριστημένη ως την τελευταία στιγμή».

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.