Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μήπως σε έχει ερωτευθεί; Ώρα να το μάθεις

29 Ιουνίου, 2015 by Σταματίνα

flert-kentrikiΠιάνετε τα μηνύματα στον αέρα αλλά και πάλι δεν είστε σίγουρες. Δείτε εδώ, αν όντως έχει πέσει στα δίχτυα σας…1. Έχετε μόλις γνωριστεί και…
…Σου ζητάει να γίνετε φίλοι στο Facebook. Σκοπός του είναι να συνεχίσει την επαφή μέσω των λογαριασμών σας αλλά και να… κατασκοπεύει τις φωτογραφίες σου!
2. Κάθε φορά που βγαίνετε εκείνος…
….επιμένει να κερνάει τα ποτά, το φαγητό, το σινεμά. Παρόλο που ακόμη δεν έχετε σχέση, βάζει το χέρι βαθιά στην τσέπη κάθε φορά που συναντιέστε προκειμένου να σε εντυπωσιάσει.

3. Σου στέλνει μηνύματα…
…αργά το βράδυ ή πολύ νωρίς το πρωί. Σίγουρα κανείς δεν ξενυχτά ή δεν ξυπνά με την σκέψη του σε εμάς εκτός και αν ενδιαφέρεται και μάλιστα πολύ. Και το ενδιαφέρον του πλέον δεν μπορεί να κρυφτεί…
4. Γελάει με όλα τα αστεία σου
…ακόμη και αν δεν είναι και τόσο αστεία! Είσαι το επίκεντρο της προσοχής του και ότι και να πεις εκείνος θα το ακούσει με απόλυτη προσήλωση. Θα γελάσει με τα αστεία σου, θα ακούσει τις συμβουλές σου και θα σου τονίζει πόσο του αρέσει να συζητάτε.

5. Του αρέσει ότι σου αρέσει…
….Είναι δυνατόν να έχετε τόσο κοινά γούστα; Μάλλον όχι, αλλά στην προσπάθειά του να σε εντυπωσιάσει και να βρει κοινά σημεία μαζί σου, «αντιγράφει» όλα αυτά που σου αρέσουν και τα παρουσιάζει και ως δικά του! Τόσο πολύ τον έχεις γοητεύσει!
6. Δεν χάνει αφορμή να σε αγγίζει…
…ακόμη και όταν συζητάτε, σε αγγίζει στο χέρι ή στους ώμους. Όχι, δεν είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικός, απλά δεν χάνει ευκαιρία να σε αγγίζει με κάθε αφορμή.

clickatlife

This entry was posted on Δευτέρα, 29 Ιουνίου, 2015 at 19:14 and is filed under ΆΝΤΡΑΣ, ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply