i-kontsita-einai-toples-sto-rolling-stone-eikones.w_lΠόζαρε προκλητικά στο εξώφυλλο του θρυλικού Rolling Stone. Η Κοντσίτα Βουρστ δεν σταματάει να προκαλεί και να συζητιέται.Νίκησε το 2014 τον διαγωνισμό της Eurovision, και από τότε η Κοντσίτα Βουρστ είναι ασταμάτητη. Συχνά «χτυπάει» με παράξενες δηλώσεις, παράξενες εικόνες και παράξενες πόζες. Αυτή τη φορά έφτασε στο τέρμα, φωτογραφιζόμενη… τόπλες στο εξώφυλλο του διάσημου περιοδικού Rolling Stone. 

Με μαύρη ταινία να καλύπτει τις θηλές του στήθους της και τα μαλλιά να πέφτουν πάνω στο στήθος, πόζαρε για την Γερμανική έκδοση του τεύχους Ιουλίου. Και βέβαια δεν έχασε καιρό και ανάρτησε στο Facebook την εικόνα, συνοδευόμενη από το σχόλιο: «Είναι τόσο μεγάλη τιμή, να βρίσκομαι στο εξώφυλλο ΤΟΥ παγκόσμιου μουσικού περιοδικού».

Και πριν βιαστείτε να σχολιάσετε το θρυλικό περιοδικό Rolling Stone και τους λόγους που οδήγησε τους ιθύνοντες σε αυτή την επιλογή, να πούμε ότι η Κοντσίτα αναδείχθηκε ως «η pop star με την μεγαλύτερη επιρροή στην Ευρώπη», με κυριότερο λόγο της ανάδειξής της το μήνυμα σχετικά με την διαφορετικότητα, που περνάει μέσω του τραγουδιού της: «Είμαστε πολλοί, είμαστε μια κοινότητα, είμαστε ασταμάτητοι».

 

thetoc

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.