Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

H 28χρονη «συνταξιούχος» πορνοστάρ και η συμβουλή σε όσες γυναίκες θέλουν να της μοιάσουν

20 Ιουνίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

πορνοσταρ

Η Μπι Όλσον έχει εργαστεί ως πρωταγωνίστρια σε ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου μεταξύ των οποίων κάποιες ήταν ιδιαίτερα δημοφιλείς – όπως η Big Wet Asses 10 ή η Breast In Class: Naturally Gifted.

Σήμερα η 28χρονη γυναίκα έχει πλέον αποσυρθεί και απευθύνει μια ανοιχτή επιστολή με την οποία προσπαθεί να αποτρέψει γυναίκες που σκέφτονται να επιδιώξουν μια καριέρα στη βιομηχανία των ταινιών ενηλίκων.

«Προς όλες τις γυναίκες που σκέφτονται να κάνουν πορνό» είναι ο τίτλος της επιστολής της.

«Δεν ανακάλυψα των Ιησού, Δεν μισώ το πορνό. Δεν είχα καμία κακή εμπειρία. Αλλά πιστέψτε με όταν σας λέω να μην το κάνετε.

Όταν κάνεις πορνό μετατρέπεσαι σε ένα κομμάτι που είναι αποκομμένο από την κοινωνία η οποία διακατέχεται από προκαταλήψεις εάν δεν έχει τη βοήθεια και την υποστήριξη ακτιβιστών για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Το πορνό δεν είναι κακό αλλά αυτό που είναι κακό, είναι ο τρόπος που θα σας συμπεριφέρονται για το υπόλοιπο της ζωή σας» γράφει στο μήνυμά της που έχει αναρτήσει σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Και συνεχίζει: «Επίσης είναι πολύ εύκολο να καταστρέψεις τα παιδιά σου. Πραγματικά, θέλεις να περάσουν όλη τους την παιδική ηλικία με άλλα παιδιά που θα τα κοροϊδεύουν στο σχολείο ή με γονείς που δεν θα τους επιτρέπουν να κοιμηθούν στο σπίτι σας επειδή κάποτε κάνατε πορνό και πιστεύουν ότι διοργανώνεται κάποιο είδους τσίρκου πορνό στο σπίτι σας;

“Οι άνθρωποι είναι πολύ παράξενοι – ακόμα κι εγώ παραδέχομαι ότι σκέφτομαι πως κάτι πάει στραβά με μια κοπέλα, αν αυτή έκανε πορνό”, αναφέρει η 28χρονη πρώην πορνοστάρ.

“Και όσο για τoυς άντρες μην ανησυχείτε, θα σας κάνουν “κόλλα το” και όλοι θα νομίζουν ότι έχετε ένα τεράστιο «πουλί» με μεγάλη αντοχή”, καταλήγει η ίδια.

huffingtonpost

This entry was posted on Σάββατο, 20 Ιουνίου, 2015 at 16:38 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply