Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

5 πράγματα που οι άνδρες δε γνωρίζουν για τις γυναίκες – Μάθετε ποια είναι αυτά

20 Ιουνίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που οι γυναίκες δεν αποκαλύπτουν στους συντρόφους τους
zeugari - sxeseis
Άβυσσος η ψυχή των γυναικών, σύμφωνα με το ανδρικό φύλο, καθώς υπάρχουν καλά κρυμμένα γυναικεία μυστικά που οι περισσότεροι άνδρες αγνοούν.

Ώρα λοιπόν, για αποκαλύψεις…

1. Οι γυναίκες εκτιμούν τους ειλικρινείς άνδρες

Όλες οι γυναίκες εμπιστεύονται το ένστικτό τους και χρειάζονται δίπλα τους ανθρώπους που να μπορούν να στηριχτούν πάνω τους. Πείτε λοιπόν την αλήθεια, όποια και αν είναι αυτή και η ειλικρίνειά σας θα εκτιμηθεί.

2. Τους αρέσουν οι εκπλήξεις

Οι γυναίκες λατρεύουν τις μικρές, καθημερινές εκπλήξεις. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και κάντε στη σύντροφό σας εκπλήξεις ακόμη και κάθε μέρα. Το να κάνεις μια γυναίκα ευτυχισμένη δεν απαιτεί μαγικές ικανότητες. Αρκεί να στηριχτείς στην φαντασία σου και όλα θα ακολουθήσουν!

3.  Στις γυναίκες αρέσει να παίρνουν οι άντρες πρωτοβουλίες

Σε καμιά γυναίκα δεν αρέσει να παίζει και τους δύο ρόλους: και του θηλυκού και του αρσενικού. Αντίθετα, τις γοητεύει ιδιαίτερα να λαμβάνουν πρωτοβουλίες οι άνδρες. Παρόλο που σήμερα οι γυναίκες είναι εξίσου δυνατές με τους άνδρες σε κοινωνικό επίπεδο, πάντα τις ελκύει η ανδρική σιγουριά.

4. Δεν τις ενοχλεί να περνάτε χρόνο με τους φίλους σας

Αντίθετα με όσα πιστεύατε μέχρι σήμερα, οι γυναίκες δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα με τους φίλους σας και τις ώρες που επιλέγετε να περάσετε μαζί τους. Ο καθένας χρειάζεται προσωπικό χώρο και χρόνο και οι γυναίκες το κατανοούν αυτό καλύτερα από όλους. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να παραμελείτε τη σχέση σας εξαιτίας των φίλων σας. Αφιερώστε σε κάθε τι τον χρόνο που χρειάζεται για μια ισορροπημένη και ευτυχισμένη ζωή.

5. Χρειάζονται και εκείνες-όπως και εσείς-προσωπικό χώρο και χρόνο

Κάθε άνθρωπος έχει ανάγκη από εκείνες τις ιδιαίτερα προσωπικές στιγμές που θα αφιερώσει στον εαυτό του. Έτσι και οι περισσότερες γυναίκες, χρειάζονται το χώρο και το χρόνο για να φροντίσουν τον εαυτό τους ή να δουν αγαπημένους τους φίλους. Μη νιώσετε ότι παραγκωνίζεστε, αν η σύντροφός σας ζητήσει λίγο προσωπικό χρόνο. Κάθε υγιής σχέση θα πρέπει να στηρίζεται στην αίσθηση ελευθερίας που απολαμβάνει το ζευγάρι.

clickatlife

This entry was posted on Σάββατο, 20 Ιουνίου, 2015 at 23:49 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply