Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κοντίσιονερ: Ακόμη 5 Εκπληκτικές Χρήσεις του που δεν Φαντάζεστε

13 Μαΐου, 2015 by Σταματίνα

conditioner

Συνηθίζετε να χρησιμοποιείτε το κοντίσιονερ για να ενυδατώνετε και να μαλακώνετε τα μαλλιά σας. Εμείς σας δίνουμε άλλα 5 πράγματα που μπορείτε να κάνετε με αυτό. Δείτε τα! Μακιγιάζ Γιατί να αγοράζετε ακριβά καθαριστικά προσώπου ενώ μπορείτε κάλλιστα να χρησιμοποιείτε το κοντίσιονερ για να κάνετε την ίδια δουλειά; Bάλτε λίγο προϊόν στο πρόσωπό σας και αφαιρέστε εύκολα το μακιγιάζ από αυτό.

Δαχτυλίδι Για να αφαιρέσετε ένα δαχτυλίδι που έχει σφηνώσει και δεν λέει να βγει από το δάχτυλό σας μπορείτε να βάλετε λίγο κοντίσιονερ (μια σταγόνα μόνο, δεν χρειάζεται παραπάνω) και αυτό θα βγει αμέσως.

Πόδια Για να μαλακώσετε και να ενυδατώσετε τα ξηρά από το ξύρισμα πόδια σας μπορείτε να τους βάλετε λίγο κοντίσιονερ. Αυτό δρα σαν λοσιόν για τα πόδια σας και επαναφέρει την χαμένη τους απαλότητα.

Εργαλεία Για να μην πιάσουν σκουριά τα εργαλεία σας πλύντε τα πού και πού με λίγο κοντίσιονερ. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα ξανασκουριάσουν ποτέ. Δείτε επίσης ποια είναι τα πιο σημαντικά εργαλεία που πρέπει να έχετε στο σπίτι σας.

Ρούχα Καθαρίστε τον λεκέ στα μεταξωτά σας ρούχα ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία: Γεμίστε μια λεκάνη με ζεστό νερό (για λευκά) ή κρύο νερό (για χρωματιστά). Προσθέστε 1 κ.σ. κοντίσιονερ. Βουτήξτε μέσα το λεκιασμένο μεταξωτό και αφήστε το να μουλιάσει για μερικά λεπτά. Βγάλτε το από τη λεκάνη, ξεπλύντε το και απλώστε το να στεγνώσει.

the home issuee

This entry was posted on Τετάρτη, 13 Μαΐου, 2015 at 09:03 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply