Τέλος σε μία μεγάλη καριέρα

ροναλντινιοΤέλος (μιας σπουδαίας) καριέρας για τον Ροναλντίνιο. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Βραζιλίας ο 35χρονος σούπερ σταρ αποφάσισε ν’ αποσυρθεί από τα γήπεδα και μάλιστα ετοιμάζει αποχαιρετιστήριο πάρτι μέσα στον Μάιο για να κλείσει με εντυπωσιακό τρόπο την καριέρα του.

Ο Βραζιλιάνος σταρ δεν θέλει να συνεχίσει ν’ αγωνίζεται στο Μεξικό και στην Κερετάρο, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016 και φέρεται να έχει εκμυστηρευτεί στους οικείους του πως σ’ ένα μήνα θα ανακοινώσει την απόφαση του.

Ο Ροναλντίνιο γεννήθηκε στο Πόρτο Αλέγκρε της Βραζιλίας στις 21 Μαρτίου 1980 με το όνομα Ρονάλντο ντε Ασίς Μορέιρα, ενώ το ψευδώνυμό του σημαίνει «μικρός Ρονάλντο». Στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Βραζιλία το 2002, αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου για το 2005 και είχε «μαγική» θητεία στη Μπαρτσελόνα (2003-2008).

Στη συνέχεια πέρασε δύο χρόνια στη Μίλαν και με την καριέρα του να έχει πάρει, πλέον, την κατιούσα, επέστρεψε στην πατρίδα του στα 30 του χρόνια. Τη σεζόν 2011/2012 έπαιξε στη Φλαμένγκο και μετά πέρασε στην Ατλέτικο Μινέιρο, με την οποία αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της Νότιας Αμερικής για το 2013. Στη συνέχεια πήγε στο Μεξικό και στην Κερετάρο.

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.