Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Παιχνίδια ενηλίκων -Πώς φτιάχνεται μία πλαστική κούκλα των 5.000 δολαρίων (video)

12 Απριλίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΩΣ ΤΑ ΝΥΧΙΑ
κουκλες
Δεν είναι από τις κούκλες που ζητούν ως δώρο, χτυπώντας πεισματικά το πόδι τους στο πάτωμα, κάποια πιτσιρίκια αυτές τις ημέρες.

Οι συγκεκριμένες κούκλες, απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες. Πρόκειται για τις… Rolls Royce αυτού του είδους sex toys, όπως χαρακτηρίζει τις συγκεκριμένες το Vanity Fair, καθώς ήταν οι πρώτες που δημιουργήθηκαν με απόλυτα ακριβή, λειτουργικό σκελετό.

Και βέβαια αυτό κοστίζει, καθώς οι τιμές τους ξεκινούν από 5.000 δολάρια. Το περιοδικό βρέθηκε στο εργαστήρι όπου κατασκευάζονται, στο Σαν Ντιέγκο, με κάθε μία από αυτές τις κούκλες να ξεκινά ως ένα μείγμα σιλικόνης, το οποίο χύνεται σε ένα καλούπι.

Αφού τις πλένουν και αφαιρούν τις μικρές ατέλειες, αρχίζει η διαμόρφωση της γυναικείας εικόνας τους. Από τα νύχια, μέχρι το εφηβαίο και τον κόλπο, τοποθετούνται στη συνέχεια, ενώ με αερογράφο δημιουργούνται οι λεπτομέρειες. Ακολουθεί το μακιγιάζ προσώπου, τα μαλλιά και η συγκόλληση του κεφαλιού με το σώμα, πριν η κούκλα μπει στο κουτί της, για να σταλεί σε εκείνον που την παρήγγειλε.

iefimerida

This entry was posted on Κυριακή, 12 Απριλίου, 2015 at 23:51 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply