Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ένωση Καταστημάτων Εστίασης Δυτ. Μακεδονίας: Διασυρμός των συναδέλφων σε δικαστήρια από την Α.Ε.Π.Ι.

13 Μαρτίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΜετά από πρόσκληση της ομοσπονδίας Σερρών, ο πρόεδρος Δυτικής Μακεδονίας των καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης κ. Τσαπατσάρη παρευρέθη σε ευρεία σύσκεψη με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας κ. Κοτσαμπά Σωτήρη για το απίστευτο γεγονός: 156 καταστήματα του κλάδου μας είναι κατηγορούμενα από την Α.Ε.Π.Ι. για της 13-3-2015 στο μονομελές Σερρών.

Με απλή ΔΗΛΩΣΗ – ΒΕΒΑΙΩΣΗ διασύρει τους συναδέλφους η Α.Ε.Π.Ι. στα δικαστήρια ζητώντας χιλιάδες ευρώ χωρίς να έχει εξετάσει προηγουμένως ως προβλέπεται από το Νόμο 2121/1993, ότι έπαιξαν το ρεπερτόριο με τη σύμπραξη Ένστολου Αστυνομικού .

Εκατοντάδες χιλιάδες συνάδελφοι έχουμε αγανακτήσει με την κατάσταση αυτή. Η έκπληξη μας όμως και το ερώτημα μας είναι:
Δεν τα γνωρίζουν όλα αυτά τα πολιτικά πρόσωπα βουλευτές – εκλεγμένα περιφερειακά όργανα – τοπική αυτοδιοίκηση;

Μας εκπλήσσει επίσης το γεγονός που σε πολλά μέρη τα γεγονότα συνταράσσουν τις τοπικές κοινωνίες , όπως Δυτική Μακεδονία – Σέρρες – Καβάλα. Διασύρονται οι καταστηματάρχες – καταγγέλλονται οι καταστηματάρχες – τρέχουν στα αυτόφωρα και στα κελιά.

Συνάδελφοι όπου και αν είστε μήπως ακούσατε ή σας πλησίασε κάποιος από όλους τους ανωτέρω για στήριξη ή ενημέρωση;

Σύνθημα μας ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ – ΑΓΩΝΑ – ΔΡΑΣΗ για να σώσουμε ότι απέμεινε από την επιχείρηση μας, από την οικογένεια μας, από την κοινωνία, μέσα στα νομικά πλαίσια της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Όσο για την πορεία του δικαστηρίου των 156 συναδέλφων Σερρών οι συντονισμένες ενέργειες μας με έγκριτους Νομικούς , εκτιμούμε ότι θα απαλλάξει τους συναδέλφους.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ-  ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΤΣΑΠΑΤΣΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΟΓΡΑΜΑΤΖΗΣ

This entry was posted on Παρασκευή, 13 Μαρτίου, 2015 at 20:43 and is filed under Χωρίς κατηγορία. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply