Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Είστε έτοιμοι; Το Fight Club επιστρέφει. Και αυτές είναι οι πρώτες σελίδες του (εικόνες)

24 Φεβρουαρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

fight clubΔιαβάστε τις πρώτες σελίδες από τη συνέχεια του αγαπημένου Fight Club που αναμένεται πώς και πώς από όλους μας

Ναι εντάξει. Ο πρώτος κανόνας του Fight Club είναι πως δεν μιλάς Fight Club. Αλλά όταν μιλάει για εκείνο ο “πατέρας” του, τότε οι υπόλοιποι απλά διαβάζουμε και αναμένουμε την κινηματογραφική απόδοση του.

Το Fight Club 2 είναι καθ’οδόν, σε ό,τι αφορά τη μεταφορά του στο χαρτί, και ο σεναριογράφος του, Chuck Palahniuk, μαζί με τον σκιτσογράφο Cameron Stewart και την Dark Horse Comics, έδωσαν σήμερα στη δημοσιότητα τις πρώτες έξι σελίδες από την εικονογραφημένη συνέχεια της ιστορίας.

Η “διαρροή” έγινε από, ή μάλλον, στο Playboy και όπως ήταν αναμενόμενο, έκανε πάταγο στο διαδίκτυο.

Στα της ιστορίας, ο Tyler Durden, δέκα χρόνια μετά το Project Mayhem, ζει μια συνηθισμένη ζωή.

Έχει γυναίκα, μιας και παντρεύτηκε τη Marla Singer (η Helena Bonham Carter στην ταινία), παιδί, παίρνει χάπια για να κοιμηθεί. Αλλά αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ. Ή θα σηκωθείς, ή θα πεθάνεις, λέει στον εαυτό του. Και όπως φαίνεται, δεν είναι έτοιμος να πεθάνει ακόμα.

Η ιστορία έχει και μότο. “Some imaginary friends never go away”. Κοινώς, κάποιοι “φανταστικοί” φίλοι, δεν μας αφήνουν ποτέ. Και θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαΐου στην Αμερική.

Μέχρι τότε…

Τα πρώτα καρέ της ιστορίας:

news247

This entry was posted on Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου, 2015 at 19:54 and is filed under Χωρίς κατηγορία. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply