Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μήνυμα Γιούνκερ: Οι δεσμεύσεις της Ελλάδας πρέπει να γίνουν σεβαστές, όποια και αν είναι η κυβέρνηση

22 Ιανουαρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

γιουνκερΤον σεβασμό των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει η Ελλάδα, ζήτησε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Τι αναφέρει για το εκλογικό αποτέλεσμα

«Οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η Ελλάδα πρέπει να γίνουν σεβαστές από οποιαδήποτε νέα κυβέρνηση» δήλωσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα με τον Πρόεδρο της Φινλανδίας.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς εάν ανησυχεί για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, ο κ. Γιούνκερ απάντησε ότι δεν θέλει να εμπλακεί στην εκλογική αναμέτρηση, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι η Ελλάδα, πρέπει να σεβαστεί τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει.

“Για προφανείς λόγους, δεν επιθυμούμε να εμπλακούμε στην παρούσα πολιτική συζήτηση στην Ελλάδα. Εναπόκειται στους Έλληνες να αποφασίσουν ποιος θα τους κυβερνήσει. Το μόνο που μπορούμε και πρέπει να πούμε είναι ότι οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η Ελλάδα πρέπει να γίνουν σεβαστές από οποιαδήποτε νέα κυβέρνηση”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γιούνκερ.

news247

This entry was posted on Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου, 2015 at 20:16 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply