Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η Ελλάδα στους top διεθνείς προορισμούς για το 2015

30 Δεκεμβρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Τη 12η θέση καταλαμβάνει η Ελλάδα στην κατάταξη με τους διεθνείς προορισμούς του 2015. Στη λίστα βρίσκονται ακόμη η Αυστρία, η Κούβα, η Ιαπωνία, η Λετονία, η Ισπανία

ta3idiaΣτη λίστα με τους διεθνείς προορισμούς που θα επισκεφθούν οι ταξιδιώτες το 2015 είναι και η Ελλάδα και συγκεκριμένα η Πελοπόννησος που βρίσκεται στη 12η θέση σύμφωνα με την ABTA (Association of British Travel Agents), την Ένωση Βρετανών Τουριστικών Πρακτόρων, αποτελούμενη από χιλιάδες τουριστικά γραφεία και tour operators στη Μεγάλη Βρετανία.

Το νούμερο ένα στην κατάταξη είναι η Αυστρία ενώ ακολουθούν η Κούβα, η Δομινικανή Δημοκρατία, η Ιαπωνία, η Λετονία, η Ισπανία, η Νορβηγία, οι ΗΠΑ , η Σιγκαπούρη και η η Ολλανδία.

Η Ελλάδα βρίσκεται ωστόσο και στην 15άδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού με τους παγκόσμιους προορισμούς του 2014 με 21,5 εκατομμύρια αφίξεις ενώ ως στόχος για το Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων είναι η 10άδα.

thetoc

This entry was posted on Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου, 2014 at 18:44 and is filed under ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply