Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αναστολή προσλήψεων λόγω εκλογών

30 Δεκεμβρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Κατ’ εξαίρεση θα επιτρέπεται η πρόσληψη προσωπικού για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών
dhmosioΠροσωρινή αναστολή σε προσλήψεις μόνιμου και εποχικού προσωπικού θα προβλέπει εγκύκλιος που θα εκδοθεί τις επόμενες μέρες από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Στην εγκύκλιο θα αναφέρονται όλοι εκείνοι οι φορείς που είναι υποχρεωμένοι να αναστείλουν προσωρινά τις διαδικασίες πρόσληψης νέου προσωπικού και να μεταφέρουν την προθεσμία υποβολής αιτήσεων για μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, αναφέρει δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν η αναστολή των προσλήψεων θα περιλαμβάνει και το πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας που αφορά σε 52.818 θέσεις εργασίας για δήμους, υπουργεία και περιφέρειες.

Από το προσωρινό πάγωμα δεν γλιτώνουν οι διαγωνισμοί για το ΕΚΑΒ, την Ελληνική Στατιστική Αρχή, το Λιμενικό, το υπουργείο Οικονομικών και το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Επίσης από το μέτρο δεν εξαιρούνται και οι προσλήψεις εποχικού προσωπικού που αφορούν θέσεις οκτάμηνης και ετήσιας διάρκειας σε δήμους, δημοτικές επιχειρήσεις, ΝΠΔΔ και ΔΕΚΟ.

Κατ’ εξαίρεση επιτρέπεται η πρόσληψη προσωπικού για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών που δημιουργούνται από σεισμούς, πλημμύρες και πυρκαγιές μεγάλης έκτασης, ενώ εξαιρείται και το προσωπικό που προσλαμβάνεται σε δήμους για διάστημα δύο μηνών.

This entry was posted on Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου, 2014 at 16:11 and is filed under ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply