Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΣΥΡΙΖΑ: Περιφερειακή Σύσκεψη Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη με εισηγητή τον Αλέξη Τσίπρα

17 Δεκεμβρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

τσιπρας ΔΕΘΟ ΣΥΡΙΖΑ μετά την παρουσίαση από τον πρόεδρο του Αλέξη Τσίπρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης των άμεσων μέτρων για την

αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και την αναγκαία επανεκκίνηση της οικονομίας και ανάκτηση της εργασίας, επεξεργάζεται το συνολικό κυβερνητικό του πρόγραμμα ,με έμφαση στην παραγωγική ανασυγκρότηση της οικονομίας , τη θεσμική ανασυγκρότηση και τον δημοκρατικό μετασχηματισμό του κράτους.

Στο πλαίσιο αυτό, οργανώνονται σε όλες τις περιφέρειες της χώρας ανοιχτές συσκέψεις διαβούλευσης στις οποίες επιδιώκεται να συμμετέχουν πολιτικοί, κοινωνικοί, επιστημονικοί και παραγωγικοί φορείς, εκπρόσωποι από κινήματα πολιτών και ενδιαφερόμενοι πολίτες για να συζητηθεί η πρόταση κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαίτερα η περιφερειακή του εξειδίκευση. Η συμμετοχή όλων σε αυτή την προσπάθεια εκτός από τη συμβολή στη διαμόρφωση του προγράμματος θα εγγυηθεί και την εφαρμογή του.

Η αντίστοιχη διαδικασία για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στην αίθουσα του Εκθεσιακού Κέντρου στα Κοίλα Κοζάνης με ώρα έναρξης στις 15:00 και δύο παράλληλες θεματικές ενότητες διαβούλευσης με τους αντίστοιχους παραγωγικούς φορείς, επιστημονικές ενώσεις και συνδικάτα.

• Ενέργεια (διατήρηση δημόσιας περιουσίας ,εξορύξεις – αποκαταστάσεις ,περιβάλλον,τηλεθέρμανση,ηλεκτρικό ρεύμα).

• Παραγωγική ανασυγκρότηση (συνεταιριστική –κοινωνκή οικονομία,αγροτοδιατροφικο σύμπλεγμα,γουνοποιία,υποδομές).

Στις 18:30 την κεντρική εισήγηση του ΣΥΡΙΖΑ, θα παρουσιάσει ο Πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας.

Σας καλούμε να συμμετέχετε και να συμβάλλετε στον αντίστοιχο προβληματισμό.

Π.Σ.Ε ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Μακεδονίας

This entry was posted on Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2014 at 17:51 and is filed under ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply