Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τι γράφει ο γιος Κουφοντίνα για τον Ρωμανό

5 Δεκεμβρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Η ανάρτηση του Εκτορα Κουφοντίνα στο Facebook για τον Νίκο Ρωμανό. Τι λέει για τον Κορκονέα και για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

KOUFONTINASΜε ένα επιγραμματικό κείμενο -καταγραφή γεγονότων από το 2008 έως σήμερα- ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα, Εκτορας, αναφέρεται στην υπόθεση Νίκου Ρωμανού.

Στην ανάρτησή του στο facebook, σημειώνει την αποφυλάκιση του Κορκονέα και την επιβράβευση του Προέδρου της Δημοκρατίας στην επιτυχία του Ρωμανού στις εξετάσεις, σε αντίθεση με την άρνηση της Πολιτείας να του δοθεί το δικαίωμα φοιτητικής άδειας.
Η ανάρτηση στο facebook, αναφέρει:

2008

Ο Κρορκονέας εκτελεί τον μαθητή Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο δίπλα στον στενό του φίλο επίσης μαθητή τότε Νίκο Ρωμανό. Ο Κορκονέας συλλαμβάνεται.

2010

Ο Κορκονέας αφήνεται ελεύθερος. Μόλις 2 χρόνια μετά.

2012

Ο Νίκος Ρωμανός συλλαμβάνεται για ληστεία τράπεζας.

2014

Ο Ρωμανός δίνει πανελλήνιες και περνάει. Ο ΠτΔ τον συγχαίρει αλλά αν και έχουν περάσει 2 χρόνια το σύστημα δεν του δίνει άδεια να σπουδάσει.

KOUFONTINAS FACEBOOK

thetoc

This entry was posted on Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2014 at 22:48 and is filed under Χωρίς κατηγορία. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply