Σεκιούριτι του ΠΑΟΚ θα φυλούν τη Χριστουγεννιάτικη Πλατεία Αριστοτέλους. Τι δήλωσε ο δήμαρχος Μπουτάρης

PAOKΣτην κριτική που άσκησαν δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης για τον φτωχό χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης, αναφέρθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος κάλεσε για ακόμη μια φορά τους δημότες αλλά και τους καταστηματάρχες να συμβάλουν και οι ίδιοι στον στολισμό της πόλης, καθώς, όπως ξεκαθάρισε, λεφτά δεν υπάρχουν.

«Πηγαίνετε να δείτε πώς είναι η παραλία. Είναι ωραιότατη. Οι καταστηματάρχες έχουν στολίσει τα μαγαζιά. Αν φιλοτιμηθούν οι καταστηματάρχες και στην Τσιμισκή και στη Μητροπόλεως, με το τίποτα μπορεί να γίνει διακοσμημένη πόλη. Ούτε Παρίσι, ούτε Βιέννη βέβαια θα γίνουμε. Δεν μπορούμε» ανέφερε ο κ. Μπουτάρης και πρόσθεσε:

«Προσπαθούμε να αλλάξουμε την αισθητική της πόλης. Βλέπουμε όλα αυτά τα αγάλματα που έχουμε. Είναι να τα μαζέψουμε όλα μαζί σε ένα σημείο και να τα θαυμάζουμε για την κακογουστιά. Βλέπεις αυτό του Εμμανουήλ Παππά και σε πιάνει αναγούλα».

Ο κ. Μπουτάρης αναφέρθηκε στην Χριστουγεννιάτικη Αγορά που θα στηθεί στην Αριστοτέλους από τη Μητροπόλεως έως την Ερμού και σημείωσε ότι εξασφαλίστηκαν και σεκιούριτι για τη φύλαξη του χώρου. «Εξασφαλίσαμε σεκιούριτι . Είναι δωρεά του ΠΑΟΚ οι σεκιουριτάδες. Είναι μια ευγενική παραχώρηση του ΠΑΟΚ προς τον δήμο».

thestival

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.