Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Εξερράγη τραπέζι από τα ΙΚΕΑ!

28 Νοεμβρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

H εταιρεία έδωσε αποζημίωση
TRAPEZI IKEAΕίναι σαν ψέματα, όμως όντως έγινε: ένα γυάλινο τραπεζάκι IKEA εξερράγη!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τις φωτογραφίες από την Daily Mail, το γυάλινο τραπέζι υπερθερμάνθηκε απο το καλοριφέρ που βρισκόταν δίπλα του.

Ο 12χρονος Adam Hodges ήταν πολύ τυχερός που δεν ήταν στο δωμάτιό του τη στιγμή που το τραπέζι από τα ΙΚΕΑ έσκασε, πετώντας γυάλινα θραύσματα προς πάσα κατεύθυνση!

Το περιστατικό συνέβη στο Basildon του Essex και θα μπορούσε να είναι hoax, αλλά οι φωτογραφίες από το σημείο δείχνουν την μικρή καταστροφή που προκλήθηκε ενώ όπως μαρτυρούν οι γονείς του παιδιού ο θόρυβος που ακούστηκε θύμιζε πυροβολισμό.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις το τραπέζι εξερράγη εξαιτίας της διαφοράς θερμοκρασίας που προκλήθηκε από το καλοριφέρ το οποίο βρισκόταν δίπλα του ενώ η εταιρεία προσέφερε στην οικογένεια 100 λίρες σαν αποζημίωση και δεσμεύτηκε να εξετάσει προσεχτικά το συγκεκριμένο μοντέλο.
Ωστόσο ο εκπρόσωπός της εταιρείας τόνισε πως πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, υπογραμμίζοντας πως όλες οι προδιαγραφές ασφαλείας των προϊόντων της τηρούνται αυστηρά.


This entry was posted on Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου, 2014 at 21:11 and is filed under ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply