Ο bon viveur άνδρας αλβανικής καταγωγής με τα ξενοδοχεία και το χοντρό κομπόδεμα και οι οριεντάλ χορεύτριες της ηρωίνης στη Θεσσαλονίκη

DELIVERY HRWI NHSΔύο “λουλουδούδες” νυχτερινών κέντρων είχε επιστρατεύσει έμπορος ναρκωτικών προκειμένου να εισάγει ανενόχλητος μεγάλες ποσότητες ηρωίνης από την Τουρκία.

Η υπόθεση που διαλεύκανε η Δίωξη Ναρκωτικών θυμίζει αστυνομική ταινία, σύμφωνα με όσα γράφει η Espresso.

Οι δύο εντυπωσιακές νεαρές, αλβανικής καταγωγής, που εργάζονται σε νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης, ήταν το κλειδί του δικτύου της ηρωίνης για την εισαγωγής της στην Ελλάδα, σε ειδικές κρύπτες που είχαν διαμορφωθεί στα αυτοκίνητά τους.

Με πρόσχημα τη συμμετοχή σε μαθήματα χορού της κοιλιάς στην Πόλη, περνούσαν τακτικά τα σύνορα και στην επιστροφή τους έφερναν στην χώρα μας αρκετά κιλά ηρωίνης κάθε μήνα.

“Εργοδότης” τους ήταν ένας επίσης Αλβανός 40χρονος, ο οποίος εμφανίζεται ως… Κροίσος, καθώς μεταξύ άλλων διαθέτει μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες στα Τίρανα και τις ακτές της Αδριατικής.

Ιδιαίτερη προτίμηση είχε επίσης στα ακριβά αυτοκίνητα, τόσο αυτά με τα οποία κυκλοφορούσε στη Θεσσαλονίκη, όσο και στις αντίκες: σύμφωνα με την ίδια πηγή, στην πατρίδα του συντηρεί έναν «στόλο» από παλιά μοντέλα αυτοκινήτων.

Η κοινή αλβανοτουρκική επιχείρηση εξαρθρώθηκε όταν εντοπίστηκε η ηρωίνη στα οχήματα των νεαρών γυναικών και οι αστυνομικοί της Δίωξης σταδιακά ξετύλιξαν το κουβάρι μέχρι που έφτασαν και στον 40χρονο εγκέφαλο.

news247

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.