Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Θεσσαλονίκη: Delivery ηρωίνης από εντυπωσιακές λουλουδούδες- χορεύτριες οριεντάλ

3 Νοεμβρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Ο bon viveur άνδρας αλβανικής καταγωγής με τα ξενοδοχεία και το χοντρό κομπόδεμα και οι οριεντάλ χορεύτριες της ηρωίνης στη Θεσσαλονίκη

DELIVERY HRWI NHSΔύο “λουλουδούδες” νυχτερινών κέντρων είχε επιστρατεύσει έμπορος ναρκωτικών προκειμένου να εισάγει ανενόχλητος μεγάλες ποσότητες ηρωίνης από την Τουρκία.

Η υπόθεση που διαλεύκανε η Δίωξη Ναρκωτικών θυμίζει αστυνομική ταινία, σύμφωνα με όσα γράφει η Espresso.

Οι δύο εντυπωσιακές νεαρές, αλβανικής καταγωγής, που εργάζονται σε νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης, ήταν το κλειδί του δικτύου της ηρωίνης για την εισαγωγής της στην Ελλάδα, σε ειδικές κρύπτες που είχαν διαμορφωθεί στα αυτοκίνητά τους.

Με πρόσχημα τη συμμετοχή σε μαθήματα χορού της κοιλιάς στην Πόλη, περνούσαν τακτικά τα σύνορα και στην επιστροφή τους έφερναν στην χώρα μας αρκετά κιλά ηρωίνης κάθε μήνα.

“Εργοδότης” τους ήταν ένας επίσης Αλβανός 40χρονος, ο οποίος εμφανίζεται ως… Κροίσος, καθώς μεταξύ άλλων διαθέτει μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες στα Τίρανα και τις ακτές της Αδριατικής.

Ιδιαίτερη προτίμηση είχε επίσης στα ακριβά αυτοκίνητα, τόσο αυτά με τα οποία κυκλοφορούσε στη Θεσσαλονίκη, όσο και στις αντίκες: σύμφωνα με την ίδια πηγή, στην πατρίδα του συντηρεί έναν «στόλο» από παλιά μοντέλα αυτοκινήτων.

Η κοινή αλβανοτουρκική επιχείρηση εξαρθρώθηκε όταν εντοπίστηκε η ηρωίνη στα οχήματα των νεαρών γυναικών και οι αστυνομικοί της Δίωξης σταδιακά ξετύλιξαν το κουβάρι μέχρι που έφτασαν και στον 40χρονο εγκέφαλο.

news247

This entry was posted on Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου, 2014 at 21:09 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply