super leagueΔεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση της Κομοτηνής ανάμεσα στον Πανθρακικό και στον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Το τελικό 1-1, διαμορφώθηκε από τα γκολ των Ακόστα (32΄) και Τζάνη (57΄), με τους γηπεδούχους να μένουν χωρίς νίκη για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική.

Με τη μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε το ματς στην Κομοτηνή. Μετά από ενέργεια του Ίλιτς στο 2΄, ο Τσουκαλάς με σουτ στην κίνηση σημάδεψε το δοκάρι του Φερνάντες.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν…τα δοκάρια στο 8΄ με τη σέντρα σουτ του Πέρες να σταματάει στην οριζόντια δοκό του Βελλίδη, ο οποίος έδειξε να αιφνιδιάζεται.

Καλύτερη ήταν στη συνέχεια η ομάδα του Μάντζιου, η οποία έφτασε κοντά στο γκολ στο 22΄ με τον Ιγκόρ να πιάνει την κεφαλιά και το Βελλίδη να απομακρύνει σωτήρια. Οι γηπεδούχοι πίεσαν πολύ στα τελευταία 15 λεπτά, αλλά η ομάδα που άνοιξε το σκορ ήταν ο ΠΑΣ.

Σε αντεπίθεση των Ηπειρωτών στο 32΄ η αντίδραση των αμυντικών του Πανθρακικού ήταν πολύ κακή κι από κοντά ο Ακόστα «εκτέλεσε» τον Φερνάντες (0-1). Το γκολ «πάγωσε» τους γηπεδούχους, παρ’ όλα αυτά έφτασαν πολύ κοντά στο 1-1 στο 38΄.

Ο Σερφά με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα προς την εστία του Βελλίδη, με το γκολκίπερ του ΠΑΣ να κάνει σπουδαία επέμβαση και να κρατάει το προβάδισμα για την ομάδα του.

Ο Πανθρακικός μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο πιο επιθετικά και με στόχο να ισοφαρίσει. Έφτασε κοντά στο γκολ στο 54΄, αλλά η προβολή του Ιγκόρ από πολύ κοντά δε βρήκε το στόχο. Ό,τι δεν κατάφερε ο Βραζιλιάνος, όμως, το πέτυχε ο νεοεισελθών, Τζάνης με απευθείας φάουλ στο 57΄ (1-1), δικαιώνοντας απόλυτα το Μάντζιο που τον επέλεξε να μπει στο παιχνίδι.

Στα τελευταία οι γηπεδούχοι πίεσαν πολύ για το γκολ της νίκης, αλλά στις καθυστερήσεις ο Αράμπα έχασε τεράστια ευκαιρία για να σκοράρει.

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Κίτρινες: Σερφά – Ακόστα

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ακης Μάντζιος):
Φερνάντες, Παπαγεωργίου, Πέρεθ (80΄ Αράμπα), Μεχία, Ντιγκινί (73΄ Κάσες), Σερφά, Εμπό, Μπαϊκαρα, Χρήστου (46΄ Τζάνης), Ποτουρίδης, Ιγκόρ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης):
Βελλίδης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Στρούνα, Λίλα, Τσουκαλάς (82΄ Μπέριος), Γιάκος, Ακόστα (87΄ Κρητικός), Κοροβέσης, Ίλιτς (90΄ Μανιάς).

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.