Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία για τον Μίκαελ Σουμάχερ!

7 Ιουλίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

ΣΟΥΜΑΧΕΡΟι πρώτες ουσιαστικά ευχάριστες ειδήσεις έρχονται από τον Μίκαελ Σουμάχερ ο οποίος φαίνεται ότι έχει αρχίσει να επικοινωνεί με το περιβάλλον του.

Ευχάριστα φαίνεται ότι είναι τα νέα για τον διάσημο πρώην οδηγό της Formula 1, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αρχίσει να έχει μια υποτυπώδη μορφή επικοινωνίας με τους δικούς τους ανθρώπους.

Σύμφωνα με το CNN, ο Μίκαελ Σουμάχερ, κάνει μεγάλα βήματα προόδου, την ίδια ώρα που οι θεράποντες ιατροί του εξακολουθούν να έχουν αμφιβολίες για το εάν θα καταφέρει να επανέλθει 100%.

«Όσον αφορά σε άτομα που έχουν υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, όπως ο Schumacher, η ανάρρωση απαιτεί πολλά χρόνια», υποστηρίζει ο νευρολόγος χειρουργός, Peter Hamlyn και προσθέτει: « Όσο περνάει ο καιρός, πλέον το ερώτημα δεν είναι αν θα καταφέρει να επιβιώσει, αλλά πόσο ποιοτική θα είναι η επιβίωση του για τα επόμενα χρόνια».

vipnews

This entry was posted on Δευτέρα, 7 Ιουλίου, 2014 at 10:49 and is filed under F1, ΑΘΛΗΤΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply