Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επιστολή παραίτησης Προέδρου ΓΕΩΤ.Ε.Ε./ΠΔΜ προς τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής

20 Ιουνίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟΣΑγαπητοί συνάδελφοι,

Οι πολίτες στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές για το 2ο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης ανέδειξαν ως νέα Περιφερειακή Αρχή στη Δυτική Μακεδονία το συνδυασμό «Ανατροπή – Δημιουργία» στον οποίο είχα την τιμή να συμμετάσχω από την θέση του Υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών.

Έχοντας την απόλυτη συναίσθηση που απορρέει από την υποστήριξη του νέου θεσμικού ρόλου και γνωρίζοντας πολύ καλά τις ευθύνες – υποχρεώσεις του αξιώματος του Προέδρου του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου υποβάλω την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου.

Παραμένω στις επάλξεις ως απλό μέλος της διοικούσας επιτροπής του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου με τη βούληση να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για τα ζητήματα που απασχολούν τον φορέα, φιλοδοξώντας να αποκτήσει ρόλο που του αξίζει και να αποτελέσει τον κυρίαρχο διαμορφωτή της ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα και της Ελληνικής υπαίθριου.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, τους συναδέλφους, τους συνεργάτες και τους φορείς για την άψογη συνεργασία εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως θα συνεχιστεί ακόμη πιο αποτελεσματικά.

Με εκτίμηση

Ευάγγελος Σημανδράκος

This entry was posted on Παρασκευή, 20 Ιουνίου, 2014 at 22:47 and is filed under ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply