Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Καταγγέλλει πολιτικό εκβιασμό ο Σακελλαρίδης…

19 Ιουνίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣΜε ανάρτηση του στο Facebook o Γαβριήλ Σακελλαρίδης καταγγέλλει πολιτικό εκβιασμό σε βάρος του, αμέσως μετά τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και κάνει λόγο για επίθεση μηχανισμών με μεθόδους που παραπέμπουν σε παρακράτος “με δήθεν δημοσιογραφικό μανδύα”, που έχουν ως στόχο τη χειραγώγηση του ίδιου και του κόμματός του.

Το τελευταίο διάστημα και αμέσως μετά τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, σχεδιάστηκε και εξαπολύθηκε εναντίον μου επίθεση με όλα τα χαρακτηριστικά του πολιτικού εκβιασμού. Από την πρώτη στιγμή επιλέξαμε να μην συνδιαλλαγούμε με όσους επιδιώκουν τον εκφοβισμό της πολιτικής ζωής και την επιβολή του νόμου της ζούγκλας“, αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Σακελλαρίδης.

Ο ίδιος στη δήλωσή του καταλήγει ότι η Αριστερα δεν εκβιάζεται και ότι τέτοιες σκοτεινές πρακτικές δεν θα επικρατήσουν στην πολιτική ζωή, ενώ προσθέτει:

Η επίθεση αυτών των μηχανισμών που παραπέμπουν σε μεθόδους παρακράτους και πολιτικού περιθωρίου, εμφανιζόμενες μάλιστα με δήθεν δημοσιογραφικό μανδύα, στοχεύει στη χειραγώγηση τη δική μου και του κόμματός μου. Αυτοί οι όροι δημόσιας συζήτησης δεν πρέπει να γίνουν ανεκτοί ούτε για εμένα, ούτε για κανέναν πολίτη. Τέτοιες σκοτεινές πρακτικές δεν θα επικρατήσουν στην πολιτική ζωή. Η Αριστερά δεν εκβιάζεται“.

megatv

This entry was posted on Πέμπτη, 19 Ιουνίου, 2014 at 18:45 and is filed under Χωρίς κατηγορία. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply