Αναζητά νέα ποδοσφαιρικά ταλέντα για δοκιμές!

windΠληροφορίες, που έχουν κατακλύσει τα δημοσιογραφικά πηγαδάκια αυτές τις ώρες, θέλουν ένα «μυστηριώδες» διώροφο πούλμαν που έχει καταφτάσει τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας να αναζητά νέα ποδοσφαιρικά ταλέντα σε γειτονιές, πλατείες και αλάνες!

Οι πληροφορίες κάθε λεπτό που περνά είναι καταιγιστικές! Αυτόπτες μάρτυρες αποκαλύπτουν πως το περιβόητο λεωφορείο που «οργώνει» κάθε σημείο της πόλης, είναι χρώματος μπλε και δεξιοτίμονο, γεγονός που επιβεβαιώνει τις φήμες ότι πρόκειται για αποστολή της θρυλικής αγγλικής ομάδας της Τσέλσι με σκοπό να δοκιμάσει και να αξιοποιήσει νέα ταλέντα από την Ελλάδα, κάτι που έχει θορυβήσει ιδιαίτερα και τις εγχώριες ποδοσφαιρικές ακαδημίες.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης πως σε κάθε σημείο που σταματά η αποστολή προκαλεί πραγματικό πανδαιμόνιο, καθώς όλοι θέλουν να επιβιβαστούν στο μυστηριώδες μπλε, διώροφο πούλμαν με σήμα την ποδοσφαιρική μπάλα.

Οι φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει, είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικές. Έτσι, αν φαντάζεστε τον εαυτό σας Ρονάλντο (τουλάχιστον) και θέλετε να «γράψετε» αρκετά ποδοσφαιρικά χιλιόμετρα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου ή στο Στάμφορντ Μπριτζ δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε την τύχη σας την επόμενη φορά που θα το συναντήσετε.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες!

Ξένη δημοσίευση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.