Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας παραγωγής ερωτικών βοηθημάτων LELO, την εβδομάδα πριν από ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, οι άντρες αγοράζουν μαζικά sex toys για τις συντρόφους τους.

MOUNTIALΣυνήθως συζητούμε για τη σεξουαλική ζωή των παικτών του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου. Το κρίσιμο ερώτημα που τίθεται είναι: πρέπει να κάνουν σεξ πριν από ένα αγώνα; Ισως να είναι ΟΚ να κάνουν σεξ πριν από το παιχνίδι. Αλλά μόνο αν είναι κανονικό σεξ και δεν είναι…«ακροβατικό». Τάδε έφη ο Βραζιλιάνος προπονητής Λουίς Φελίπε Σκολάρι.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας, οι άντρες είναι πιο πιθανό να δωρίσουν στις συντρόφους τους βοηθήματα για σεξ (sex toys) ακριβώς πριν από ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός. Τέσσερα από τα πέντε βοηθήματα που θα πωληθούν αυτή την εβδομάδα πριν από την έναρξη του Μουντιάλ, θα είναι από άντρες που αγοράζουν δώρα για τις συντρόφους τους.Ωστόσο, η εστίασή μας στη σεξουαλική ζωή μόνο των παικτών είναι πολύ περιορισμένη. Το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν επηρεάζει μόνο τη σεξουαλική ζωή των ποδοσφαιριστών που συμμετέχουν. Αυτό τονίζει η γνωστή παγκόσμια εταιρεία παραγωγής ερωτικών βοηθημάτων πολυτελείας LELO. Το Παγκόσμιο Κύπελλο επηρεάζει τη σεξουαλική ζωή όλων μας.

Η LELO εξηγεί ότι αυτό συμβαίνει επειδή κατά τη διάρκεια των μεγάλων αθλητικών γεγονότων, οι άντρες που αγαπούν τον αθλητισμό δεν θα είναι τόσο πολύ διαθέσιμοι στις συντρόφους τους που δεν τους αρέσει τόσο πολύ ο αθλητισμός. Ετσι, αγοράζουν φανταχτερά ερωτικά παιχνίδια στις συντρόφους τους για να τις…ικανοποιήσουν: «Αγάπη μου, δεν μπορώ να είμαι τώρα μαζί σου, οπότε απόλαυσε αυτό τον δονητή».Υπό κανονικές συνθήκες, αναφέρει η LELO, οι πωλήσεις είναι 50/50 μεταξύ των δύο φύλων. Σε περιόδους μεγάλων αθλητικών γεγονότων, όμως, αυτή η αναλογία αλλάζει δραματικά: την εβδομάδα πριν από το γεγονός το 72% των παγκοσμίων πωλήσεων γίνονται από άντρες.

Ετσι τουλάχιστον ισχυρίζεται η LELO τα στοιχεία της οποίας δείχνουν ότι η πλειοψηφία των βοηθημάτων που αγοράζονται πριν το αθλητικό γεγονός είναι ειδικά για να μπορούν να τα χρησιμοποιούν οι γυναίκες μόνες τους. Μένει να δούμε αν η τάση αυτή επαληθευτεί και στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.