Αστρολογικές προβλέψεις

ZWDIA KALOKAIRIΝέες γνωριμίες, νέες συνεργασίες, καλοκαιρινές διακοπές. Τι έρχεται τους επόμενους τρεις μήνες;

Κριός
Στα οικονομικά, αποφύγετε καινούργια ανοίγματα και κάντε κινήσεις μελετημένες. Στα εpωτικά, λίγη υπομονή ακόμα και ο έpωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα, ενώ αν είστε δεσμευμένοι, δεν αποκλείεται να μονιμοποιήσετε την κατάσταση. Μην ξεχνάτε την οικογένειά σας και τους ανθρώπους που σας χρειάζονται.

Ταύρος
Βρίσκεις την αισιοδοξία σου μετά από μια περίοδο έντονης πίεσης και πρέπει να δώσεις στον εαυτό σου επιτέλους το χρόνο να ξεκουραστεί. Προσοχή στην υγεία σου αυτό το καλοκαίρι – ψυχική και σωματική. Ζήτησε από τους αγαπημένους σου να σε κακομάθουν!

Δίδυμοι
Όλη αυτήν την ενέργεια που δεν μπορείς να βγάλεις στην καθημερινότητά σου, φέτος πρέπει να τη διοχετεύσεις στην καλοπέρασή σου. Είναι πιθανόν μετά από το φετινό καλοκαίρι να κάνεις μια νέα αρχή και να αλλάξεις τη ζωή σου. Αυτό το καλοκαίρι θα γνωρίσεις ανθρώπους που θα σε εμπνεύσουν να δεις μακριά.

Καρκίνος
Φέτος το καλοκαίρι κάποιος θα θελήσει να κάνει κουμάντο στη ζωή σου. Πρόσεχε μήπως τελικά βρεθείς μπλεγμένος σε μια συνθήκη που δεν διάλεξες. Κάνε ξεκάθαρο πως είσαι κύριος του εαυτού σου.

Λέων
Ξεκούραση, ξεκούραση, ξεκούραση. Νιώθεις εδώ και καιρό πως η ζωή γλιστρά μέσα από τα χέρια σου και αυτό πρέπει να σταματήσει. Άσε στην άκρη τις υποχρεώσεις και βγες, γνώρισε κόσμο, ερωτεύσου. Φέτος το καλοκαίρι κάποιος θα μπει στη ζωή σου.

Παρθένος
Αυτό το καλοκαίρι πρέπει να προσέξεις την υγεία σου, γιατί είσαι επιρρεπής σε ατυχήματα. Προσοχή σε τσιμπήματα εντόμων και μην κάνεις πολλή ηλιοθεραπεία. Στη δουλειά θα έρθουν νέες συνεργασίες. Πολλά βράδια θα είσαι μελαγχολικός, όμως μην ανησυχείς, έρχονται καλύτερες μέρες.

Ζυγός
Είσαι έτοιμος για ένα καλοκαίρι διαφορετικό από τα άλλα: είτε που θα αρχίσεις τις περιπετειώδεις εκδρομές, είτε που θα γραφτείς σε σεμινάρια για μια ξένη γλώσσα! Το θέμα είναι πως ό,τι κι αν κάνεις, αυτό το καλοκαίρι θα αλλάξει τη κοσμοθεωρία σου.

Σκορπιός
Για σένα η δουλειά θα συνεχιστεί – ίσως δεν θα μπορέσεις να κάνεις τόσες διακοπές όσο οι φίλοι σου, γιατί αυτό το καλοκαίρι θα σε βρει πάνω από το γραφείο σου. Το καλό είναι πως θα αποκτήσεις χρήματα, ενώ το καλοκαίρι έχει για σένα μια έκπληξη: τον Αύγουστο ένας ευχάριστος άνθρωπος μπαίνει στη ζωή σου.

Τοξότης
Έχεις πολλή ενέργεια, την οποία πρέπει κάπου να διοχετεύσεις! Αυτό το καλοκαίρι θα διασκεδάσεις πολύ, θα χορέψεις και θα γνωρίσεις πολύ κόσμο. Θα δοκιμάσεις νέα πράγματα και θα συναντήσεις ανθρώπους που θα σου ανοίξουν πόρτες για το μέλλον σου.

Αιγόκερως
Μετά από την πίεση της δουλειάς, αυτό το καλοκαίρι θα πάρεις ένα βιβλίο και θα αράξεις στο μπαλκόνι με ένα μπωλ φράουλες. Όταν βγεις, θα γνωρίσεις νέους ανθρώπους και θα δεις τη ζωή αλλιώς. Αυτό είναι καλό – έχεις κολλήσει εδώ και καιρό στα ίδια και τα ίδια.

Υδροχόος
Δεν θα κλειστείς μέσα φέτος το καλοκαίρι. Οι επόμενοι μήνες θα σε βρουνε στους δρόμους της πόλης, να πίνεις κρασί με φίλους, να κάνεις φιλανθρωπίες, να οργανώνεις διακοπές. Θα πάρεις μεγάλες αποφάσεις για να ακολουθήσεις τους στόχους σου.

Ιχθείς
Αυτό το καλοκαίρι θα βρεις την ευτυχία μέσα από νέα χόμπι, νέους έpωτες, νέα θεώρηση της ζωής. Όσοι δεν μπορούν να δεχτούν την αλλαγή σου, θα πρέπει να μείνουν μακριά σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.