Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μια άλλη κόρη πολιτικού έκλεψε την παράσταση σε αυτές τις εκλογές -Τι συνέβη όταν ψήφιζε ο Γιώργος Καμίνης (εικόνα)

25 Μαΐου, 2014 by Χρήστος Μίμης

ΚΑΜΙΝΗΣΜπορεί την προηγούμενη εβδομάδα να έκλεψε την παράσταση η κόρη του Αντώνη Σαμαρά, όμως σήμερα όλα τα βλέμματα ήταν καρφωμένα πάνω στην μικρότερη κόρη του Γιώργου Καμίνη, η οποία βρισκόταν στην αγκαλιά του πατέρα της, του χάιδευε τα μαλλιά αλλά και του τράβηξε το αυτί όταν έστρεψε αλλού το βλέμμα του.

Δίπλα του, μέχρι να πλησιάσει στην κάλπη βρισκόταν και η σύζυγος του αλλά και η μεγαλύτερη κόρη του καθώς ο απερχόμενος δήμαρχος Αθήνας και εκ νέου υποψήφιος εμφανίστηκε δυναμικά με το προφίλ το οικογενειάρχη. Συνηθίζει να εμφανίζεται σε εκδηλώσεις με την οικογένειά του και είναι γνωστό ότι σε μια από αυτές στην Τεχνόπολη είχε προπηλακιστεί.

Αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, ο Γιώργος Καμίνης δήλωσε:  «Η σημερινή ημέρα είναι κρίσιμη για την Αθήνα. Οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες με την ψήφο τους κρίνουν το μέλλον της πρωτεύουσας της χώρας.

iefimerida

This entry was posted on Κυριακή, 25 Μαΐου, 2014 at 16:24 and is filed under ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply